Azonnal viszitek orvoshoz a gyerekeiteket 1-2 trüsszentéstől vagy köhögéstől, vagy ennyitől még viszitek őket oviba?
Ovi (most már suli).
akkor viszem orvoshoz, ha nem érzi jól magát, lázas, elesett, vagy ha annyira köhög, be van dugulva az orra, hogy zavaró számára a napi tevékenység során.
Allergiás a gyerekem, ha minden ilyennel otthon tartanám, kb sosem lenne közösségben.
Most kezdtük a bölcsit.Ott bent mondták ,hogy mikor nem lehet vinni:
-lázas
-antibiotikumot szed
-láthatóan rosszul érzi magát,bágyadt.
Különben mondták, ha minden tüsszentésre otthon maradnának, senki sosem járna sehova.
Igen, viszem.
Ovi első szülőin elmondják, akkor nem mehet, ha:
-lázas
-hasmenés, hányás áll fenn
-kiütéses
De én pl akkor sem viszem, amikor zöldes orrfolyása van, mert az már ugye betegség. Vizes orrfolyással, meg tüsszögéssel simán megy.
(én az egész augusztust-szeptembert végigtüsszögtem, mert allergiás vagyok)
Nálunk a doki azt mondta, ha lázas, akkor vinni kell.
Pedig pl a Nurofenen is az áll, hogy csak akkor kell az orvos ha 3 nap mulva sem mulik a láz.
Nálunk ilyen nincs, hogy pihengetek vele otthon és amikor meggyogyult, beszaladok igazolásért. Illetve az orvosunk kitért a hitéből, amikor ilyet csináltam és nekiállt antibiotikumozni a gyereket. Még engem furdalt a kérdés hogy valóban gyógyszerezzem e amikor már nem is lázas.
Jo lenne szakértő válasz erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!