Anyukák, ti hány éves korig viszitek magatokkal a női nyilvános wcbe a fiú gyerekeiteket?
Meglepve tapasztaltam, hogy rengeteg anyuka a 8-10 éves fiú gyermekét is berángatja magával a női wcbe, aki az iskolában gondolom én már tud felügyelet nélkül pisilni a fiú wcben.
Az még jobban meglepett, hogy pár napja egy ebbe a korcsoportba tartozó kisfiú mondta az anyjának, hogy cikinek érzi és ő a fiú wcbe menne, az anyja meg lekiabálta, és agresszíven ráncigálta a nőibe.
Bevásárló központokban, strandokon,stb látok egyre több ilyet
5 éves a fiam, még oda megyünk.
Bár nem tudom, miért zavar, hisz a nőiben mindenki bezárkózik a kis kabinba, tehát a gyerek úgysem lát semmit.
Nyilván, ha a gyerekem kéri majd, akkor nem viszem a nőibe, de ez nem tudom, mikor lesz.
5 évesen valóban nem gáz.
De 8-10 évesek már egyedül is el tudják intézni a dolguk.
De ma ez a szokás, sokan túl féltik a gyerekeket és látod pisilni sem hagyják őket egyedül.
Öt évesnél rendben van
Nem azért zavar, mert hogy ő engem teszem azt meglátna pisilés közben.
Csak nem értem, miért neveli sok ember egyre életképtelenebbnek a gyerekét, nálunk a családban ez nem volt szokás, hogy már iskolás fiúkat is bevittek a nőibe, lányokat a férfibe.
Ha az iskolában képes egyedül elintézni a dolgát, anyuka segítsége nélkül, akkor máshol is, főleg, ha látszik rajta, hogy kellemetlenül érzi magát.
Szerintem akinek már iskolás nagyfiú létére sem hagyják, hogy elvégezze a dolgát egyedül, azt nem nevelik túl életre valónak.
Főleg, ha ő is szeretné hogy önállósodhasson, de nem engedik neki
És ennek nem értem az okát
5-6 évesen már a férfiakhoz ment a fiam.
De az idióta öcsém még 10 évesen is vergődött, mert "ő nem pisil piszoárba", és bezárta magát a fülkébe, csak nem tudott kijönni.
Nem megyek be vele, csak odakísérem. Az se mindegy, hogy hol.
Adott egy pláza, megyeszékhelyen. Elvileg miért ne mehetne egyedül?
Viszont: rendszeresen folynak drogügyletek a wc-ben, két fülke közt van egy lyuk (olyan lyuk, igen), bejárnak a csövesek, és volt már, hogy a biztiőrök fogtak ott pedofilt. Sajnos az a helyzet, hogy ahova egy 8 éves kislányt nem engednél egyedül, oda egy fiút se szabad. Nem azért kíséri a szülő a gyereket, mert nem tud pisilni. Az pedig 8 évesen ugyanolyan ciki, hogy anya kint várja, mint az, hogy beviszi a nőibe.
Szerencsére mi legtöbbször eleve együtt megyünk, és apàval mennek a férfi mosdóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!