Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti elengednetek a gyerekeiteke...

Ti elengednetek a gyerekeiteket egy ilyen novel?

Figyelt kérdés

Hosszu lesz bocsika.

Van egy masodunokatesom aki kulfodre hazasodott be, egy meglehetosen gazdag ferfihoz. Most 4 gyerekuk van, hozzateszem, hogy eggyiket sem o szulte mert hat azt azert megse!!! 3 beranyatol van 1 pedig orokbefogadott. Ritkan latom ot, a gyerekeket csak most lattam eloszor, de a legutolso talalkozas kiverte a biztositekot.

Szornyen elkenyeztetett gyerekek, allandoan utazas, a legdragabb maganiskola, minden kacat, es annyi elvaras van csak, hogy 4-es ala nem mehet az atlaguk.

Ultunk a nagyszobaban es beszelgettunk. Berontottak a gyerekek, az en 2 nagyfiam is egykoru az o 2 nagyfiaval. Majd esedezni kezdtek a gyerekeim, az egesz csalad elott hiszteriazva, hogy elmehessenek Disneylandbe, mert hogy ok mar hanyszor voltak. Nekuk sajnos ilyen huncutsagokra nem futja, de a ket fiu jol telebeszelhette az en fiaim fejet. En ott kijelentettem, hogy iden mar van nyaralas es tabor 1-1 hetre tervezve, majd talan ha idosebbek lesznek.

Erre az unokatesom benyog egy ilyet: "Elvisszuk mi a gyerekeket szivesen ha megengeditek". Kopni nyelni nem tudtam. Raadasul ugy mondta, hogy a gyerekek is halljak, pedig elotte jelentettem ki, hogy nem es kesz.

Mit kepzel de komolyan? hogy majd csak ugy elengedek egy 12 es egy 13 eves gyereket PONT VELUK kulfoldre?

2019. máj. 3. 13:26
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
98%

Hm, én sem értem teljesen. Az ő gyerekei fel vannak öltöztetve rendesen? A gyerekeid 12 és 13 éves korukra nem tudnak öltözni maguktól? Van egyéb bajod vele azon kívül, hogy gazdag és szerencsés?

Attól a pulya se elkényeztetett automatikusan, hogy sokat utazik, és sok holmija van.

A gyerekeid elég nagyok, megmondhatod nekik, amit eddig is, hogy erre a nyárra már van terv, esetleg máskor, más szünetben, stb. Ha nem tudod ezt megmondani nekik és ezt nem tudják elfogadni, nálatok van a baj.

2019. máj. 3. 13:39
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Elengedném igen. Ez a nő az összes pénzét költhetné luxusra meg erre arra, ez helyett négy gyerek felnevelésével foglalkozik, ráadasul törődik is az előrejutásukkal.

Téged csak az zavar, hogy gazdag, jól néz ki és dadus is van. Kapaazkodj meg bejárónője is van és tuti, hogy a főtt ételt sem ő készíti.

Nem kell aggódnod mert lesz rajtuk rendes ruha és éhenhalni sem fognak.

Kár az irigységed miatt a fiúkat szivatni. Amúgy az irigység öregít.

2019. máj. 3. 13:40
 13/38 anonim ***** válasza:
97%
Ha ez nem kamu, akkor csak annyit, hogy rettenetesen irigy vagy.
2019. máj. 3. 13:40
 14/38 A kérdező kommentje:
Hiaba mondom most mar, hogy nincs ra penzunk ha o az "elviszm oket" alatt azt ertette, hogy ki is fizetik
2019. máj. 3. 13:41
 15/38 A kérdező kommentje:
Hat jo... akkor lehet meg atgondolom
2019. máj. 3. 13:42
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben nagyon örülnék, hogy elviszik olyan helyre a rokonaim a gyerekeimet, ahová én nem tudnám elvinni.
2019. máj. 3. 13:42
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Akkor végképp nem értem, mi bajod. A gazgad uncsid meghívta a gyerekeidet saját költségén Disneyland-be. Skandallum.
2019. máj. 3. 13:43
 18/38 anonim ***** válasza:
91%
Ha így utálod miért jársz át hozzá?
2019. máj. 3. 13:43
 19/38 A kérdező kommentje:
Nekem a novel van bajom! Ha az anyukam vagy testverem akarna elvinni oket az mas dolog, bennuk teljesen megbizom. Benne pedig nem
2019. máj. 3. 13:44
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Ja, mondod neki x idő elteltével hogy "tudom Zsuzsi, hogy azt mondtam a múltkor hogy nem mehetnek a gyerekek, de aludtam rá, vigyem őket?" Szánalmas vagy.
2019. máj. 3. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!