Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem kèső màr gyereket vàllalni...

Nem kèső màr gyereket vàllalni, ha most 6 èves a lànyunk? Talàn 8 èves lenne, ha megszületne a testvère. Nem sok ez màr? Neveltetès kèrdèse, hogy jó testvèrek lennènek-e vagy szàmìt az a 8 èv?

Figyelt kérdés
8at ìrok... De lehet hogy 7.. vagy 9... Nem vagyok mèg vàrandós.
2018. okt. 30. 14:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
A tesóm pont 8 volt mikor születtem :) ő nagyon anyáskodó típus, mindig szeretgetett vigyázott rám mikor kicsi voltam, később sokat kirándultunk kettesben, jó volt mindig a kapcsolatunk, ez nem hinném, hogy a neveltetés miatt volt, ez személyiségfüggő.
2018. okt. 30. 18:06
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban vágytok 2. gyerekre akkor vágjatok bele, nem fogod tudni előre megjósolni, hogy jönnek ki egymással.

Nem, nem késő.

Nekem annyira nincs közeli kapcsolatom a tőlem 8 évvel idősebb tesómmal, de van ismerősöm akinek 2 évvel idősebb a nővére és mindig marták egymást, teljesen különböző személyiségek.

2018. okt. 30. 20:29
 23/24 anonim ***** válasza:
2 öcsém van, egyik 12, másik 21 évvel fiatalabb nálam :) a kisebbik még csak másfél éves, a nagyobbikkal pedig jó a viszonyunk, sose öltük egymást.
2018. okt. 31. 08:26
 24/24 anonim ***** válasza:

10 év az semmi.

15 év van köztem és a kistesóm között, a többi tesóm között 2, 4 és 8. Imádjuk egymást. Számold ki mennyi van a legnagyobb és a legkisebb között. És így is jól kijönnek. :)

2018. okt. 31. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!