Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem kèső màr gyereket vàllalni...

Nem kèső màr gyereket vàllalni, ha most 6 èves a lànyunk? Talàn 8 èves lenne, ha megszületne a testvère. Nem sok ez màr? Neveltetès kèrdèse, hogy jó testvèrek lennènek-e vagy szàmìt az a 8 èv?

Figyelt kérdés
8at ìrok... De lehet hogy 7.. vagy 9... Nem vagyok mèg vàrandós.
2018. okt. 30. 14:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%
Nem neveltetes hanem szemelyiseg kerdese. Egyszer feltettem egy kerdest itt h milyen erzes egykének lenni? Erkezett vagy 30 valasz, 90%a aldotta az eget h egyke, a tobbi meg irta h o nem egyke de barmit megtenne h az legyen. Ez a valosag. A tobbseg boldog (lenne) testver nelkul.
2018. okt. 30. 15:52
 12/24 anonim ***** válasza:
36%

Le fogtok pontozni. de megírom, mert igaz: legkisebb gyerek vagyok második házasságból, a legfiatalabb féltesóm 11 évvel fiatalabb nálam, három féltesóm van. Soha nem álltunk közel egymáshoz, gyakorlatilag sosem voltak benne az életemben. Férjem szintén legkisebb gyerek, ők édestesók, 8 és 10 évvel idősebbek a nővérei, de ugyanezt mesélte, soha egy perc közös életük nem volt. Elviseljük egymást, családi eseményeken kívül sosem találkozunk, anyánk kedvéért gyűlünk csak össze. Nem is hiányoznak igazából, mert tényleg nincs egy épkézláb közös élményünk.

Mindkettőnk közös emléke, hogy a nagytesók idegesek ránk, mert az anyukák rájuk akasztottak minket, amikor el akartak menni otthonról, vagy otthon parancsoltak rájuk, hogy foglalkozzanak velünk. Erre majd figyelj, mert mindenki, a nagy és a kicsi is sérül ilyenkor. Nem fogják szeretni egymást, de hiába parancsolsz rájuk, “csak azért is” hiába kell időt tölteniük együtt, az nem segít, sőt. Ne erőltess rájuk közös játékot, sétát.

2018. okt. 30. 15:55
 13/24 anonim ***** válasza:
1%
Ők csak biologiailag lesznek tesók. Ugazi testvéri kapcsolat nem lesz.
2018. okt. 30. 15:58
 14/24 anonim ***** válasza:
88%

7 év van az első kettő közt, a nagyobb a fiú.Szeretik egymást de nincs bandázás.

Született egy harmadik gyerkőc is, most úgy állunk, hogy a fiú 19, a lány 12 a kicsi fiú 1,5 éves.

Nem a nagyobbnak szültem, egyikre sincs kényszerítve a pesztrálás.

Persze nem játszanak együtt, de játszanak a kicsivel.A legnagyobb a lányt nagyon védi, a kicsit imádják mindketten.

Én nem vagyok híve a kis korkülönbségnek, nem bírnék két kicsivel.

2018. okt. 30. 16:16
 15/24 anonim ***** válasza:
48%

13

Ez nem igaz.

2018. okt. 30. 16:34
 16/24 anonim ***** válasza:
84%

12

Ez a családotok rossz dinamikája, nem más. A testvéreimmel 10 és 7 év vanköztünk, isteni tesók vagyunk, nagyon közel állunk egymáshoz.

A férjem msáfél évvel idősebb az öccsénél, soha két szót nem váltanak egymással.

2018. okt. 30. 16:36
 17/24 anonim ***** válasza:
48%
Nem sok!!Én most várok babát,fiam 19 lesz mire megszületik a kistestvér!😃
2018. okt. 30. 16:48
 18/24 anonim ***** válasza:
49%
12.es.Az a ti szüleitek szegénységi bizonyítványa hogy nem összetartó a család!!Elég szomorú!
2018. okt. 30. 16:52
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Én 22 éves nő vagyok, a tertvérem 12 éves fiú, és IMÁDOM 😍 Sőt... a legfontosabb személy az életemben... Minden nap megnevettet, mindig meghallgatjuk egymást, érdekel minket, hogy mi van a másikkal... szeretjük és elfogadjuk egymást úgy ahogy vagyunk, támogatjuk egymást mindenben, egymás támaszai vagyunk a nehéz helyzetekben, és tanácsot adunk egymásnak ha arra van szükség... Nagyon szeretjük egymást... nem lenne teljes az életem nélküle.
2018. okt. 30. 17:36
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a vàlaszokat,kedvesek vagytok.

Fèrjem ès testvère között 10 èv van,nagyon jó a kapcsolatuk és gyerekkènt is az volt. Nyílvàn minden család màs. Öcsèmmel 4 èv van közöttünk,iszonyat irigy,undok velem a mai napig. Nagyon agresszív gyerek volt,mi nagyon rossz viszonyban vagyunk,viszont bàrmikor szàmíthatna ràm mèg ígyis.. Én már kevésbé rá. Nem tudom h ezt a szüleim rontották-e el. Fogalmam sincs. Pont attól félek,hogy a fontosabb időszakokban lesz a lányomra kevesebb időm ha lesz testvére,de gondolom túlaggódom a dolgot. 2 éves volt mikor elkezdtünk nem védekezni,de 1 évre rá költöztünk ki külföldre és újra védekeztem. Most tartunk azon a szinten,hogy nagyon vágyunk egy 2.gyerekre,de sok bennem a kérdőjel. Viszont jó volt olvasni a válaszokat.

2018. okt. 30. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!