Szeretnék segítséget kérni tőletek, hogy meddig fogom még húzni? 36. hetet töltöttem be jun28 án nagyon sokat fáj mostanában alul a hasam. Derekam is sokat fáj de nem igen szoktam pihenni. Korai lenne ha megszületne ezen a héten Ma már elkezdtem a 37
Nekem a 2.fiam a 37.héten született
Szerintem nem korai 😊
Akar a 42. hetig is ...
Az h a derekad faj az az anatomia miatt van tested tomegkozeppontja valtozott meg azt probalja kompenzalni a gerinced ami alt derekban faj ilyenkor
Lent meg a szemermednel ugyan ez a helyzet a hasad nyomja
De ha most szulnel sem lenne korai 36 het utan siman szulhetsz akkor mar eletkepes a gyerek es nem igen lesz lemaradasban semmivel sem
Utcso honapban mar inkabb csak tartalekre gyurnak odabent
Ezzel még simán húzhatod a kiírt dátumig is akár. Ez semmit nem jelent.
Nekem 36 hetesen 1222 volt a méhszájértékem, orvosokat is megtévesztő 3 perces jóslófájásaim, mindenem majd le szakadt, a lábaimat, a derekamat beleértve. A 38. héten született meg a kisfiam.
Szóval tudom, már alig várod, meg minden, hogy túl legyél rajta, de az is el fog jönni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!