Aki egyedül nevel 2-3 éves kisgyereket, hová teszi a gyereket, míg fürdik?
Figyelt kérdés
Sokszor éjszakás a férjem. Ilyenkor 16 órakor már elindul. (Messze dolgozik). Én bezárom a lányom addig a szobájába,míg lefürdök este. Nax 10 perc. Nás hogy csinálja? Kíváncsi vagyok. Nem túl jó érzés bezárni,de csak biztonságosabb..2018. okt. 27. 21:40
41/47 anonim válasza:
Én rosszabbul érezném magam, ha csukott ajtó mögött játszana. Így még annyira sem tudnám követni hang alapján, mintha szabadon császkálna a lakásba. De ha annyira szabálykövető a lányod, akkor az az ajtó nyitva is lehetne. De, te tudod.
Mindenesetre furcsa, mert a 2-3 évesek nagy része a "játsz egy kicsit egyedül" felszólítást elég sajátosan értelmezi.
42/47 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi különös oka a kérdésemnek, csak kíváncsi voltam. De írtam már. Igen, az én gyerekem furcsa. De kié nem ? :)
2018. okt. 28. 10:02
43/47 anonim válasza:
Ha nyugodtan szeretnék fürödni akkor miután elaludt, de van mikor csak gyorsan lezuhanyzok. Nyitva van az ajtó, ha akar bejöhet, ha nem akkor játszik vagy mesézik. A fürdő a szobája mellett van, 2 és fél éves kisfiú. Ha bezárnám képes lenne betörni az ajtót...
44/47 anonim válasza:
Mivel én vagy 1 órát szeretek fürdeni egy jó könyvel a kezemben így akkor fürödtem ha aludt,esetleg ha mesét nézett.
45/47 anonim válasza:
Egy évesem van, míg kisebb volt akkor fürödtem mikor már aludt, de nagyon nem szerettem. Most már szólok neki, hogy elmegyek fürdeni. Ő addig vagy játszik a nappaliban vagy utánam jön és asszisztál a fürdésemhez. Be biztos nem zárnám.
46/47 anonim válasza:
1.Fürödj meg 16-ig, míg az apja vele lehet.
2.Vidd be magaddal a fürdőszobába.
3.Este ha már elalszik, fürödj meg akkor.
Szerinted milyen érzés neki, hogy kimenne, de be van zárva?
Én ezt sosem csinálnám.Van normálisabb megoldás is.Bezárni.Nem is értem.
47/47 Coffelia válasza:
Semmit, jön-megy már másfél éves kora óta. Én minden nap kétszer zuhanyzom, reggel addig készültem el, amíg a férjem még nem indult munkába, este meg alvás után. Mostanában éjjel dolgozom itthon, így esélyem nincs hamarabb kelni, mint a 2,5 évesünk. De már bármikor fürödhetek, játszik, mesét néz, odajön beszélgetni, visszamegy. Már minden veszélyes dologról leszoktattuk, megvannak a szabályok, hogy mit tilos csinálni, ha anya kinn van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!