Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki egyedül nevel 2-3 éves...

Aki egyedül nevel 2-3 éves kisgyereket, hová teszi a gyereket, míg fürdik?

Figyelt kérdés
Sokszor éjszakás a férjem. Ilyenkor 16 órakor már elindul. (Messze dolgozik). Én bezárom a lányom addig a szobájába,míg lefürdök este. Nax 10 perc. Nás hogy csinálja? Kíváncsi vagyok. Nem túl jó érzés bezárni,de csak biztonságosabb..
2018. okt. 27. 21:40
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
51%

és még egy verzió amit sokan majd megszólnak.. :D

miért nem fürdessz együtt vele? :) jó móka.. biztonságban van.. és bármilyen hihetetlen semmi baja nem lesz se neked se a gyereknek tőle :)

2018. okt. 27. 22:00
 12/47 anonim ***** válasza:
51%
,én se értem miért ne fürödhetne együtt a gyerekkel?
2018. okt. 27. 22:08
 13/47 anonim ***** válasza:
85%
Nem nevelem egyedül, de 24 órázik a férjem. Úgy szoktam, hogy megfürdetem a lányomat, utána megkapja a kakaóját, nézhet mesét vagy játszhat, amíg én zuhanyzom. Fürdőszoba ajtaja nyitva kicsit, így azért hallom, ha nagyobb gáz van, de ha szólok neki, odajön vagy válaszol. Már 3,5 éves, de szerintem 2 éves sem volt még, és már így csináltuk. Ablakot nem tudja kinyitni, ajtó kulcsra zárva, veszélyes dolgok meg amúgy is el vannak pakolva miatta.
2018. okt. 27. 22:09
 14/47 anonim válasza:
79%
El sem tudtam volna képzelni, hogy bezárjam a lányom a szobába. Általában akkor mentem el zuhanyozni, mikor már aludt, vagy ahogy sokan írták már, mesét kapcsoltam, amiről tudtam szereti ( ez nálunk a Süsü volt) és elé tettem a kockáit, babákat, játszott. Szintén résnyire nyitva hagytam a fürdő ajtaját, a szoba ajtaját teljesen nyitva és igyekeztem mihamarabb végezni. Mikor túl nagy volt a csend kiszóltam minden rendben van e, válaszolt, volt, hogy még felöltözés előtt törölközőben megnéztem mit csinál. Nem zártam volna be. Mi van, ha valami baj történik és jönne ki szólni, de nem tud és a víztől esetleg nem hallom meg, belegondolni is rossz. Ne zárd be. Rakj el mindent, amivel kárt tehet magában és kösd le a figyelmét míg fürdeni mész, ami gondolom nem tart egy óráig
 15/47 anonim ***** válasza:
78%
9es: nálatok a gyerek szobájának nincs ablaka?
 16/47 anonim ***** válasza:
92%

Nem egyedul nevelem, de a férjem messze dolgozik.

A nagyobbik általában bejött amikor zuhanyoztam. Most 4,5 és 2 évesek, ha akkor zuhanyzok amikor ébren vannak akkor játszanak. Megbízható gyerekek, a nagy árulkodna is ha valami rosszat csinálna a kicsi. Eszembe nem jutna bezárni. Alszik vagy ébren van?

Amúgy arra a 10 percre kap egy kömyvet és veled megy a fürdőbe, nem?

2018. okt. 27. 22:12
 17/47 anonim ***** válasza:
75%
Bezárod??? Hát,ez nem túl normális!
2018. okt. 27. 22:20
 18/47 anonim ***** válasza:
46%
Minek ezt ennyire túlbonyolítani? És nincs annnyi esze egy 3 évesnek,hogy ne hajoljon ki az ablakon? Az elég baj! Az enyém is ennyi idős és dícsérik az oviban is,hogy ő irányítja a kisebbeket,hogy mire vigyázzanak.
2018. okt. 27. 22:29
 19/47 anonim ***** válasza:
84%
Nekem 2 ovisom van. Teszek habot a vizbe, ők meg kenegetik vele a lábam és a karom 😀
2018. okt. 27. 22:31
 20/47 A kérdező kommentje:
2 éves kislány. Nem veszi zokon. Azért zárom be, mert amúgy felmászik a kanapé tetejére,a konyhaasztalra...félek,mhogy baleset éri. Szépen eljátszik addig.
2018. okt. 27. 22:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!