Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki egyedül nevel 2-3 éves...

Aki egyedül nevel 2-3 éves kisgyereket, hová teszi a gyereket, míg fürdik?

Figyelt kérdés
Sokszor éjszakás a férjem. Ilyenkor 16 órakor már elindul. (Messze dolgozik). Én bezárom a lányom addig a szobájába,míg lefürdök este. Nax 10 perc. Nás hogy csinálja? Kíváncsi vagyok. Nem túl jó érzés bezárni,de csak biztonságosabb..
2018. okt. 27. 21:40
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
91%

Huh, az én fiam bepánikolt volna, ha rázárom az ajtót. Nagyon nyugodt gyereked lehet.

Az enyém vagy jött velem vagy bekapcsoltam egy neki való mesét.

2018. okt. 28. 07:14
 32/47 anonim ***** válasza:
88%
2 éves a kisfiam, soha nem zártam be a szobájába, pedig sokszor vagyok vele egyedül. Amíg kicsi volt addig bejött velem amíg fürödtem (pl a pihenőszékében) de már nagy fiú, kint nézi a mesét vagy játszik a szobájában. Ha akar valamit akkor bejön. Nincs semmi baja soha. Nyilván gyerekbiztos az egész lakás.
2018. okt. 28. 08:36
 33/47 A kérdező kommentje:
Ő nem néz tv-t. Úgyhogy nem kötné le, ha elé ültetném.
2018. okt. 28. 08:41
 34/47 A kérdező kommentje:
irigylem azt a válaszolót, akinek egyedül lehet hagyni a gyerekét! Az előbb porszívóztam, már felállt a konyhaszékre, és mászott volna a párkányra fel (persze a belsőre, de akkor is...)
2018. okt. 28. 08:42
 35/47 A kérdező kommentje:
Amúgy meg, mint írtam,ki tudna jönni, de nem jön.
2018. okt. 28. 08:43
 36/47 anonim ***** válasza:
100%

De akkor hogy érezheted biztonságban?

A szobájában nincs semmi amire felállhatna?

Miből tudod, hogy egyszer csak nem jön ki és csinál valami ökörséget?

Rémlik, hogy fejlesztésre jártok, a 2,5 évesed még nincs 2,5 szinten (és ez nem rosszindulat, nálunk is volt lemaradás, így tudom hogy nem lehet a kora szeribt kezelni), így szerintem felelőtlen ott hagyni.

2018. okt. 28. 08:50
 37/47 anonim ***** válasza:
85%
Eskü, továbbra sem értem, miért olyan marha bonyolult akkor lefürödni, miután este már elaludt, ha egyszer ennyire nem oldható meg sehogy máshogy, amit egyébként képtelen vagyok elképzelni. (Most jön az, hogy egész éjjel mellette kell kuksolni, vagy nem alszik?) Világszerte milliók nevelnek egyedül gyereket, ők mindig maguk vannak, szerinted miképpen logisztikázzák ki a hétköznapokat ott, ahol apuka soha nem jön haza?
2018. okt. 28. 08:54
 38/47 A kérdező kommentje:

Sokáig este fürödtem. De az az igazság, hogy olyan sokszor fent van éjjel, hogy ahogy elalszik,picit tv-zek, és alszok én is...kell a pihenés. Így is szívritmuszavarom lett a császár után.

Igen, járok vele fejlesztésre.

Azért érzem biztonságban, mert egyrészt eljátszik addig, másrészt hallom, ha nyílna az ajtó. De nagyon-nagyon ritkán jön ki.

Ő nagyon betartja a napirendet. És az a rend, hogy lefürdetem, és utána neki pár percig játszania kell, míg lefürdök. minden nap így van, ha az apja nincs itthon. hogy is fogalmazzak: ő ezt magára nézve kötelezőnek tartja, amit mindig ugyan úgy csinál. Kicsit autisztikus a lányom, de nem autista. Csak egy kicsit furi. Az lenne neki a furcsa, ha nem kellene játszania fürdés után 10 percet.

Remélem, érthető :)

2018. okt. 28. 09:06
 39/47 anonim ***** válasza:
57%

A 3 évesem mesét néz addig. A férjem 3 műszakos, ha délutános, azt érinti a kérdés.

Amúgy 2 évesen még nem érdekelte a tv, bejárkált hozzám a fürdőbe.

2018. okt. 28. 09:14
 40/47 anonim ***** válasza:
84%

De ha azt betartja, hogy addig nem jön ki a szobából, akkor mást is betarthatna...

Meg ha ez nektek így vált be, minek kiírni kérdést, hogy másnál hogy van? Másnál más a szabályrendszer más gyerekkel, más napirenddel!

2018. okt. 28. 09:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!