Aki egyedül nevel 2-3 éves kisgyereket, hová teszi a gyereket, míg fürdik?
Huh, az én fiam bepánikolt volna, ha rázárom az ajtót. Nagyon nyugodt gyereked lehet.
Az enyém vagy jött velem vagy bekapcsoltam egy neki való mesét.
De akkor hogy érezheted biztonságban?
A szobájában nincs semmi amire felállhatna?
Miből tudod, hogy egyszer csak nem jön ki és csinál valami ökörséget?
Rémlik, hogy fejlesztésre jártok, a 2,5 évesed még nincs 2,5 szinten (és ez nem rosszindulat, nálunk is volt lemaradás, így tudom hogy nem lehet a kora szeribt kezelni), így szerintem felelőtlen ott hagyni.
Sokáig este fürödtem. De az az igazság, hogy olyan sokszor fent van éjjel, hogy ahogy elalszik,picit tv-zek, és alszok én is...kell a pihenés. Így is szívritmuszavarom lett a császár után.
Igen, járok vele fejlesztésre.
Azért érzem biztonságban, mert egyrészt eljátszik addig, másrészt hallom, ha nyílna az ajtó. De nagyon-nagyon ritkán jön ki.
Ő nagyon betartja a napirendet. És az a rend, hogy lefürdetem, és utána neki pár percig játszania kell, míg lefürdök. minden nap így van, ha az apja nincs itthon. hogy is fogalmazzak: ő ezt magára nézve kötelezőnek tartja, amit mindig ugyan úgy csinál. Kicsit autisztikus a lányom, de nem autista. Csak egy kicsit furi. Az lenne neki a furcsa, ha nem kellene játszania fürdés után 10 percet.
Remélem, érthető :)
A 3 évesem mesét néz addig. A férjem 3 műszakos, ha délutános, azt érinti a kérdés.
Amúgy 2 évesen még nem érdekelte a tv, bejárkált hozzám a fürdőbe.
De ha azt betartja, hogy addig nem jön ki a szobából, akkor mást is betarthatna...
Meg ha ez nektek így vált be, minek kiírni kérdést, hogy másnál hogy van? Másnál más a szabályrendszer más gyerekkel, más napirenddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!