Elutasítottak az oviból. Mit csinálnátok?
A lányom jövő másjusban lesz 3 éves. Áprilisban kellett beíratni az oviba, és most kaptam a levelet, hogy helyhiány miatt elutasítottak. Mikor beiratkoztunk, úgy volt, hogy megyek vissza dolgozni, de közben terhes lettem, januárban érkezik a kistesó, ha minden jól megy.
Nagyon szeretném ha lányomat felvennék az oviba, mert imádja a gyerektársaságot és igényli is, itthon meg nem sokat fog velem meg egy újszülöttel előre lépni.
Félre ne értsetek eszbe sincs a nagyot lepasszolni, mert imádom, imádok vele itthon lenni, de ő már tényleg megérett egy közösségre!
Egy kicsit OFF (bocs...).
Az előzőnek: az én lányom is május 17-i, és most 2 éves:)
Én sem tudtam, hogy be kellett volna íratni, ha 3 évesen vinni szeretném.
Mindegy, mert nem is akarom, nálunk már megvan a kisöcsi, és a fenti (óvónő által írt)okok miatt én is itthon tartom. (egy oviban dolgozó gyógypedagógus)
ha 2011. szeptemberben kezd, akkor nem kellett beiratni idén. csak akkor, hha még a 2010-es tanévben oviba akarod járatni. tehát ha májusi a baba, akkor máj.31 előtt elkezdheti az ovit, ami ugye még a 2010-es tanév. 2011. szept-től már 2011-es tanév lesz, és ahhoz elég lesz 2011. áprilisig beiratni, v amikor nálatoképp van az ovis beirítás. nálunk márc. végén van.
kicsi off, bocsi:)
nagy nap volt a máj.17:))))
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Még van pár napom a fellebezésre, de megfontolok minden választ!
Ovónéninek! Az a baj, hogy már így is a szabijaimat töltöm szeptember 10-ig, mivel a lányom 2. szülinapja után derült ki hogy babát várok. Most voltam dokinál a picivel minden rendben még csak 9 hetes. Remélem így is marad!
Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!