Karrier vs otthonlét? Ti nem éreztetek bűntudatot?
Most 26 hónapos a kisfiam, és adódott egy olyan munkalehetőség ami nagyon ritka, nem csak dolgozni ,de tanulni is tudnék, fejlődni a karrierembe, jó a munkaidő ,szóval elég álommeló .
Röviden, én pár hónapja még az oviba adástól is rosszul voltam, de hát muszáj beadni kötelező, így már nézegettem az óvodákat,de csak jövő szeptemberbe kezdte volna.
Erre meg most jött ez a lehetőség, és hezitálás nélkül jelentkeztem rá , most meg akkora bűntudatom van hogy csak na.. már nem egyszer sírtam el magam.
Hiszen ez a korszak soha az életbe nem jön vissza, odaadom idegeneknek a gyerekem csupa önzésből, ő annyira visszahúzódó,félős kisgyerek, nem olyan hogy bárkivel el van, és tudom mennyire fog sírni utánam, nagyon félek hogy eltávolodunk egymástól. Vagy meg fog haragudni rám.. Soha nem volt még idegennel, most meg bedobom a mélyvízbe.
De ha meg visszautasítom akkor is szar érzés van bennem hogy már kicsit monoton hogy minden napom azzal tellik hogy melyik játszótérre menjünk délelött meg ha hazér délután apja mit csináljunk , szeretnék valami új ingert, közbe meg mardos a bűntudat .
Nektek is ilyen nehéz volt ez?
Tudom oviba is ezt átélnénk, csak az kötelező, nem én választom hogy "eldobom" magamtól.
Ti hogy éltétek ezt meg? És a gyereketek 2 éves kor körül?
Egyáltalán ilyenkor csak magánbölcsi jön szóba, mármint hogy lekéstük a beiratkozásokat?
Figyelj, gyerekek ezrei bolcsisek, konkretan nincs hely meg a maganbolcsikben sem! Szerinted ezek mind lelkiserult emberek lesznek? A feneket. Szabalyok otthon is vannak (es amugy a jatszoteren es jatszohazban is), es legkesobb az oviban is lesznek! Na ott megy aztan az igazi marakodas, siras, ovoneni oleben ucsorges! Akkor ovis se legyen a gyerek? Meg kesobb iskolas se? :D
Aki kategorikusan kijelenti h "nem erdekel a karrier", az a gyerek ovis kora utan se fog visszamenni erdemben dolgozni, nyilvan erre irtam.
Szo ami szo add bolcsibe nyugodtan!
Úgy lenne a munkaidő hogy heti 3 nap fél 9 -től fél 5-ig, anyum kettőkor végez ő menne érte, utána meg 3 napig reggeltől délutánig szerkesztés amit otthon lehet végezni, ezt nem tudom még hogy tudom-e mellette csinálni vagy ilyenkor 2-re menne dolgozni anyum és akkor addig tudna vele foglalkozni.
Szerencsére neki rugalmas a munkaideje, de ez meg egy másik parám hogy anyámhoz nehogy jobban ragaszkodjon a végén mint hozzám :S
Anyósom heti 1 nap mindig szabad akkor nem kéne bölcsibe lennie, anyum meg péntekenként akkor szintén nem kéne, tehát csak heti 3 napot menne.
De olyan kevés ez az idő amit többit együtt tudunk tölteni.
Nem államiba menne magánba, de mi a különbség a csana,mini bölcsi meg a sima bölcsi között?
Nem is tudom ilyen van -e a városunkba.. :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!