3 év otthonlét után könyen ment a vissza állás?
Figyelt kérdés
Holnap megyek először melóba, új hely, gyerek hétfőn ovi, és nem érzem magam a helyzet magaslatán...Nektek könnyen ment?2011. aug. 31. 14:43
1/5 anonim válasza:
Nekem 2 év után kellett sajna visszamenni. Én is új helyre kerültem, nem oda ahol voltam. Izgultam, de nem volt vészes. Inkább az volt a furcsa, hogy hogyan fogom összehozni a munkát, a háztartást, és a kisfiammal való foglakozást. Abba volt inkább beletanulni.
2/5 anonim válasza:
Én hétfőn megyek vissza 6 év után. Igaz, a munkától nem szoktam el, mert az itthon végezhető részét csináltam, de most kicsit komolyabb lesz a dolog. Nagyon izgulok. :)
3/5 anonim válasza:
Én október elején megyek vissza, addig szabin vagyok még. Pont jól jön ki nekünk az óvodai kezdés. Éppen ma voltam a munkahelyemen és kérdezte a főnök asszony, hogy felkészültem már a kezdésre? Én meg vissza kérdeztem, hogy ugyan miért is kellene rá felkészűlnöm, hiszen folytatom ott, ahol abba hagytam.
(3 év után megyek vissza.)
Gyakran bementem látogatóba a munkahelyemre, mindig olyan volt, mintha "haza" mentem volna.
4/5 anonim válasza:
Szia! Nekem az első nap volt kicsit rossz, de utána hamar belerázódtam! Nyugi neked is menni fog!
5/5 anonim válasza:
Én már iszonyúan vártam, hogy végre felnőttek közé mehessek, dolgozhassak, de bevallom, az óvodából kifordulva elpityeredtem :-) A gyerek viszont klasszul érezte magát az első nap, én meg szétizgultam a fejemet, hogy mi lehet vele :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!