Anyukák, ti tartottátok az otthonlét alatt a kapcsolatot a munkáltatótokkal?
Minden cikk, szakmai könyv azt írja, hogy tanácsos a kismamának a munkáltatóval tartani a kapcsolatot, azaz "benne maradni a köztudatban, a körforgásban".
De mégis hogy? Én mostmár 3. éve vagyok itthon (novembertől dolgozhatnék újra), de kb. egy éve már semmilyen kapcsolatom a munkálatómmal. Néha még egy-két udvarias e-mail volt a főnököm (tulajdonos) és köztem, aztán egyre kevesebb... ő nem kérdezett felőlem, én meg mivel traktáljam, a gyerekem fotóival? :(
Szóval hogy lehet kapcsolatot tartani 3 éven át egy munkáltatóval? Úgy érzem, iszonyúan eltávolodtam a cégtől is, és tőlük is. :( Pedig előtte a cég "motorja" voltam 10 éven át.
Szia, én sem tartottam annyira a kapcsolatot, pár havonta, mikor kellett valamit intézni, pl. adóbevallás, papírozás, bementem, körbe néztem bent, a főnököm legtöbbször nem is volt benn... De a vezetőkkel beszélgettem pár szót, akivel jóban voltam, azzal többet is. De mindegyiknek mondtam, hogy folyamatosan megbeszélések vannak, a fele társaság benn sincs éppen, a főnök természetesen elfoglalt, nekem kellemetlen ott téblábolni a fiammal. Nem mintha nem érdekelné őket, hogy mi van velünk, de nem véletlenül munkahely :)
Nemigen izgat, elvileg jövő tavasszal szeretnék visszamenni, jövő hónapban beszélek a nagyfőnökkel és meglátjuk. én is már közel 2 éve itthon vagyok.
Igen, 2,5 éve vagyok itthon.
A kolléganőimhez is bejártam.
Sajnos helyileg már nem ott fogok dolgozni, ahol gyrek előtt(megszűnt), de remélhetőleg a szervezethez visszavesznek.
Monduj van bennem egy szálka, mert az otthonlét alatt megszünteték a munkakörömet (mindekinek aki gyrekkel volt/van otthon), de úgy néz ki lesz másik.
Pont tegnap hívtam volt főnökömet(ő is máshol dolgozik már) és kértem a segítségét.
Köszönöm a válaszokat. Nincsenek kollégáim. Mikor eljöttem, 8-an voltunk az irodában, de az első évben már kirúgott mindenkit, csak én maradtam (meg a főnök, aki egyben a tulaj is). Vár amúgy vissza... De semmi részletet nem tudok még.
A főnökömmel nem lehet magándolgokról beszélni, mert nagyon zárkózott... nagyon társasági volt az elmúlt 10 évben is a viszonyunk. Pld. azt sem tudta még 8 év múlva sem, hogy Bp melyik kerületében lakom... :( A magánéletem nem igazán érdekelte, de egyik kollégáé sem. Ő kimondottan a munka világában érezte jól magát, és szinte 100%-ban csak munkáról tudtunk beszélni még teázás közben, a konyhában is.
Szóval nehéz eset... Nem tudom, visszamegyek-e hozzá... Főleg hogy most már nem 9-en lennék az irodában, csak mi ketten. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!