Tartottátok már a gyereketek szülinapját a Mc donaldsban? Hogy zajlik? És mennyibe kerül? Milyen volt?
Figyelt kérdés
5 éves lesz 2 hét múlva, és szeretne zsúrt. A lakásunk elég kicsi lenne.
Ja, és ha zsúrt csinálok akkor a szülőket is kell "szórakoztatnom"? Nekik is kellene készülnöm valamivel?
2009. márc. 5. 13:17
1/2 anonim válasza:
Én ott dolgoztam évekig..
Ingyen van, csak ott kell fogyasztani. Ezért cserébe, kapsz egy hostesst aki játékokat talál ki a gyerekeknek és feldíszitik a termet. Nem hinném, hogy kell a felnőtteket szórakoztatni, hisz ez kicsit sem róluk szól, hanem, hogy a gyerkőcök jól érezzék magukat.
menj be a hozzátok legközelebb lévő mekibe és kérdezz rá, mennyiért kell fejenként enni és mennyi minimum létszám, mert az is változó. Arra is kérdezz rá, hogy milyen ajándékok vannak!
2/2 anonim válasza:
Mi évekig tartottuk ott,igaz,ennek már pár éve.2 órát tart a buli,ahol mi voltunk 11 volt a max.létszám.Kapnak egy hostesst a srácok,és ő foglalkozik velük(társasoznak,üvegre festenek,stb.)Én a szülők kajáját nem fizettem,de ha vki akart ott maradhatott és addig mi jókat dumcsiztunk(persze nem a gyerekekkel voltunk,külön ültünk,h ők ne is lássanak.)Mi általában gyerekmenüt kértünk(a bulizósoknak),mert ahhoz ugye játék is jár.A tortát ők adják,azt hiszem 2 vagy 3 féle közül választhatsz.Nálunk mindig készítettek polaroid képeket is,így örök emlék maradt a buli.Általában sapkát,pólót,zászlót,lufit kaptak ajándékba a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!