Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A gyerekekkel való otthonlét...

A gyerekekkel való otthonlét természetes velejárója, hogy néha besokallok és érdektelenül végzem dolgomat?

Figyelt kérdés
Amúgyis erősen dolgoznak a hormonok a nőkben, ami hangulatingadozást okoz havonta legalább egyszer :) de nálam időnként előjön a "bezártság szindróma" , hogy nincs magánéletem, egy lakásba vagyok "bezárva", és a házimunka hiábavalónak tűnik most, hogy másfél éves kicsim öt perc alatt összekoszol/borít mindent.
2010. jún. 3. 12:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez természetes. A munkahelyeden is néha kedvetlenül végeted a dolgod. Nem? Most csak ez a melód. Később még roszabb lesz, ha visszameész dolgozni, és a háztartás, gyerek, stb. Persze a bezártság megszűnik, de lesz más egyéb gondod.m Élvezd azt, hogy a babáddal lehetsz.
2010. jún. 3. 12:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem egy kicsit kisebb a lányom / 14 hónapos/ de időnként elborul az én agyam is, aztán ez valahogy megszűnik, vagy csak megemberelem magam nem is tudom. Nem vagy egyedül, főleg most jöhet ez ki rajtunk ebben az időben. Napok óta be vagyunk zárva, nem bírok már a lányommal, különösen hogy míg jó idők voltak addig gyakorlatilag annyit voltunk bent a házban amennyit aludt.

Néha a hétvégék adnak egy kis felüdülést,a mikor a férjem itthon van, elég sokszor csak együtt menni sétálni a lányunkkal és máris visszazökkenek. Neked mizu a pároddal?

2010. jún. 3. 12:31
 3/6 A kérdező kommentje:
NÁlunk is hétvégi apuka jelenség van :) , mivel későn jár haza , már nem fér neki bele, hogy még eljöjjön velünk a játszótérre is. Inkább a monotonitás zavar a házimunkában, mert semmi látszatja nincs délutánra egy délelőtti takarításnak, és kezdhetem elölről. Illetve a környezetváltozás hiánya. Hiányoznak az emberek.
2010. jún. 3. 12:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Hat ez sajnos elöfordulhat, meg ha sokan nem is valljak be. Egy gyerek nagyon sok energiat kivesz az emberböl es könnyen monotonna vallhat, föleg ha nem tudsz csak sajat magadra idöt szakitani. Az en fiam 26 honapos, en is ereztem nehanyszor, amit leirtal, ezen felül kell emelkedni. Amikor rosszul ereztem magam, este megkertem apat, vigyazzon ra egy kicsit, en meg elszakadtam 2-3 orara, elmentem a varosba vagy csak atmentem a baratnömhöz egy kicsit beszelgetni. Ez az idöszak is gyorsan elmulik, probalj meg pozitivan gondolkodni, az is segithet.
2010. jún. 3. 12:38
 5/6 anonim ***** válasza:

na nekünk van 2 kicsi fiunk: 24 hónapos, 7 hónapos.....

én ma sokalltam be, mert a kicsi nem maradna el nélkülem 10 percig... azt hittem megáll a szívem, nem tudtam csinálni amit elterveztem.

nagyon nehéz ilyen kis korkülönbségű gyerekekkel. na de ezt vállaltam, vállaltuk...

nem vagy egyedül az érzéseiddel. mi egy 80 négyzetméteres panelban lakunk, most bent vagyunk mert szakad az eső. nálunk is ez van, takarítok, rendet rakok és estére kezdhetem elölről, de néha nem csinálom újra, inkább leülök játszani a fiaimmal és jól érzem magam. ezt tanácsolták és megfogadom. ott legyen a mosogatás, a porszívózás. mi van ha csak másnap pakolom el amit szétszórt, de legalább vele-velük vagyok, rájuk fordítom az időt.

te is állj meg néha.... muszály!

kitartást neked.

2010. jún. 3. 14:27
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!!:)
2010. jún. 3. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!