Sokan sétálnak a gyerekekkel?
Ha az udvarra viszi,ott is levegőn van...
Én se mentem naponta sétálni a gyerekekkel, még is mind makk egészséges. Igaz, mi jártunk velük sokfelé,de nem kimondottan séta, játszóterezése céljából.
Szóval,amíg az udvarra mennek,nincs gond. Ha te be tudod iktatni a napi sétát,játszóteret,az még jobb.
Panel.
Naponta kétszer lemegyünk. Ha rossz idő van, akkor is, talán akkor nem 3 órát vagyunk kint, hanem kevesebbet.
Nyilván, ha szélvihar van és szakadó eső, akkor maradunk itthon, de simán a hideg nem zavar.
szia,
mi is nagy menőkések vagyunk :) kb. 3 hetes kora óta :) a 4.-en lakunk, szóval ha csak nincs -20 vagy szélvihar, akkor kint!! d.e ovi, d.u, ahogy haza értem a munkából mindig kitalálunk vmi jó kis programot!! bringa, kis motor, séta minden mennyiségben!! sajnos most már nagyon hamar sötétedik, de a kis fickó kitalálta, hogy nem baj, van zseb lámpánk vigyük azt, hogy ne kelljen olyan hamar fel menni :)
Ági
10:28as vagyok. Hát a mi udvarunkat mindennek lehet mondani, csak ingerszegénynek nem. :D Most pl. azt élvezi, hogy apósom kiengedi minden nap a csirkéket, kacsákat, és ő kergetheti őket, megy nyuszit simogatni, etetni. Tegnap meghozták a szenet, este alig bírtam becibálni, már lila volt a keze, de ő még hordani akarta, meg mászott a kupac tetejére, reggel is alig hogy kinyitotta a szemét, már menni akart ki szenet pakolni. Nem csak az udvaron van, ki szokott menni az utcára motorozni, most már triciklizni is, vagy az árokba csúszkál, ugrál.
Mint írtam, megyünk mi is majd' minden nap valamerre, de azt nem nevezném csak sétának. Tehát nem az van, hogy - gyere fiam, most sétálni megyünk. - hanem lemegyünk a boltba, postára, szóval ahova kell. Közben falevelet-gesztenyét gyűjt, megnézzük a patakban a halakat, nyáron a gólyákat jártunk nézni, meg a fakopáncsot... Mikor kicsi volt, akkor inkább volt jellemző, hogy sétálni jártunk, most már inkább úgy mondom, hogy összekötjük a kellemest a hasznossal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!