Sokan sétálnak a gyerekekkel?
Figyelt kérdés
Ha nincs ovi, mi minden nap sétálunk, motorozunk vagy (jobb időben) biciklizünk a gyerekekkel. Egyik ismerősöm csak az udvarra megy ki a gyerekével. Mondja, hogy ő nem szoktatta rá sose erre a gyerekét. Játszótérre se nagyon viszi, nem sok helyre mennek. Mi meg sokszor megyünk.. bárhová. Mi szeretünk kimozdulni, kérik is a gyerekek. Kivéve, ha ítélet idő van. Mások is mennek sokfelé, házon kívülre?2011. okt. 15. 10:06
11/12 anonim válasza:
Na mi épp nem vagyunk azok, akik mindig úton vannak. Kertes házban élünk, sokat van kinn a lányom, de csavarogni 2-3 naponta megyünk. Hová és minek? Nem él ingerszegény környezetben, barátkozós kislány, szóval csak azért nem megyünk el kukutyinba sétálni hogy lássuk mi van a környéken élőkkel(faluban)
12/12 anonim válasza:
nekem már a terhesség alatt is km hiányom volt..:)
gyalog jártam dolgozni, meg haza a 39. hétig, szinte minden nap, és ez a szülés után sem változott.
nekem szükségem van a sétára, levegőre, és a fiam is igényli szerencsére.
Kertesben lakunk, van neki saját játszótere, mindene, mégis jobban élvezi a nagy sétákat, bciklizéseket.
Főleg ez az őszi idő, én imádom. Falevelet, gesztenyét gyűjtünk, délután pedig felragasszuk őket.
ha nem esik, minde nap délelőtt kint vagyunk.
10-re mindig megfőzök, utána indulunk, 12, 12:30-kor érünk be, ebéd és fél 2-től 2-2és fél óra alvás.
Ha van kedve dálután is kint vagyunk 1 órácskát.
szerencsénk van, mert gyönyörű helyen lakunk és tényleg élvezetes a séta. Januárban születik a lányom, vele ugyanígy tervezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!