Akik sétálnak de. és du. A babákkal nagyobb gyerekekkel azok mikor főznek, takarítanak stb?
heti egyszer takarítok.
van, hogy addig a baba csücsül a járókában, vagy apa sétál vele.
csak úgy időzítem a takarítást, hogy akkor éppen ne aludjon, de a felmosást akkor is lehet.
főzni akkor szoktam, amikor ő alszik
ezt a kerdest en is fel akartam tenni. Reggel felkelunk, elinditom a nagyot az oviba az apukajaval, reggeli, feloltozes, ha mosas, akkor teregetes, aztan nem sok ido marad kimenni, mert 10-10.30 fele mar teszem le aludni. Amig alszik, fozok neki es magunknak. Nyaron meg konnyebb volt, mert nem kellett veszkodni az oltoztetessel.
Marlatom, hogy ebbol is lesz nagy vita.Biztos v.k jobban beosztja az idejet, nem tudom. Mi ebed utan megyunk ki, a d.u-i alvas elott. Persze volt, hogy sikerult kijuni d.e is.
Mikor kisebb volt, akkor amikor aludt a baba. Most hogy már nagyobb akkor amikor itthon eljátszik. Megvan a napirendje, egyedül szépen elvan, néha főzőshowt csinálok neki. Végzek és megyünk sétálni.
Takarítani, mosni teregetni pedig már "segít" adogatja a ruhákat csipeszeket. A játékait együtt pakoljuk össze, rájött hogy ha cicát akar nézni menni akkor anyunak segíteni kell. Nem ördöngösség :)
16 hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!