Miért nem jelentkeznek óvónők az állás betöltésére?
A Kőbányai oviba miért nem jelentkeznek óvónők?
Máshol óriási a túljelentkezés...
Nincsenek c....és a közhiedelemmel ellentétben a piac közelségéből adódóan kevés a kínai kisgyerek is 1-1 csoportban 3-4.
Akkor??
Csak kíváncsi vagyok mert barátnőm kislánya oda jár.......
Nemcsak Kőbányai oviba van hiány. Újpalotán is. A lányom ovijába egy nyugdíjas óvónénit alkalmaztak, heti 4 napra.
Pedig itt kínai gyerek sincs.
Nem tudtam hogy máshol is ilyen a helyzet.
Az utolsó hozzászólónak írnám hogy a pedagógus ill az óvónői szakma már több tizen éve nem egy jól fizető állás...ahhoz képest mennyi előképzés...főiskola..kell hozzá..ma már inkább elhivatottság mint sem jó kereseti lehetőség...
Náluk most szerencsére megoldott a dolog,de csak átmeneti helyzetre gondoltak,,nem pedig több hónapos helyettesítésre.
Kíváncsi vagyok mikor jelentkezik valaki...ill akit fel is vesznek..
Köszönöm!
Én pedagógus akartam lenni, el is végeztem egy egyetemet, de nincs az a pénz, hogy idióta szülőkkel harcoljak.
Itt az oldalon is,nézd meg felteszi valaki a kérdést, azt javasolta a pedagógus, hogy és mit kap az a pedagógus, úgy anyázzák és szidják, hát kinek van erre szüksége?
Off
Véletlenül nekem nem tudtok egy állást, lányok? :-) Én felsős tanár vagyok, és nem vesznek fel sehova, (már ahol lenne véletlen állás)mert kicsi gyerekem van, hiába vagyok jó pedagógus, vannak versenyeredményeim. Sajnos a munkahelyemre nem tudtak visszavenni GyED után.
De a kérdésedre válaszolva, nem hiszem, hogy a kínai gyerekek vagy a kevés pénz az oka, mert Pesten még mindig jobban keres egy pedagógus, mint vidéken, hiába van bértábla. Az én sógornőm Pesten dolgozik óvónőként, nagyon szereti, de szeretne váltani, mert a főnöke nem támogatja, hogy gyereket vállaljon. Sok oviba beadta a jelentkezését, de mivel még nincs gyereke, de "szülőkorban" van, nem kapkodnak érte!
Nem szeretné megpróbálni ezt az ovit??
esetleg említsd meg neki:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!