Hogy telik, vagy hogyan telt 2,5 éves gyermekeddel egy napod otthon? Miket játszotok/játszottatok?
En csak a hugomrol tudok nyilatkozni (pont ennyi idos) mert az en babom meg kicsi :) Reggel felkel, elmennek anyuval a boltba aztan delelott mesenezes, jatszik egyedul vagy
"segit" a hazimunkaban.Ebed, aztan alvas delutan.Miutan felkelt kimennek setalni, bicozni, hintazni stb. Este vacsora, furdes, meg egy kis jatek aztan alvas. Egyebkent ha rosszabb ido van akkor bent jatszanak :)
Nos a fiam bölcsi de nyáron egy hónapot itthon volt,nem sokára 2,5 éves.Imád kint lenni tehát ha tehettük elmentünk motorozni,játszótérre,strandra,fagyizni,kint a kis kertet locsolgattuk,biciklizni mentek a párommal.
Bent gyurmázás,festés,zsírkrétával,filccel,ceruzával rajzolás,színezés,nyomdázás,kirakózás,favonattal,autóival játszott,építettünk fakockával,vagy duploval,főzőcskézőst játszottunk,együtt sütöttünk,párommal együtt gyúrták a tésztát,nézett mesét is,zenét hallgattunk,táncolt,nagyon szeret porszívózni,teregetni,sepergetni,ezért ezeket gyakran csináltuk.
kedves első. Tényleg a húgod 2,5 éves és neked meg van egy kisebb babád? :))
második: köszönöm a válaszodat neked is.
Első vagyok:
Igen anyum 39 volt amikor szülte a húgomat, én 18 vagyok és 2 hónapos a babóm :)
Az én lányom igaz 3éves de azért leírnám.
Reggeltől fél 3-ig oviba van.haza hozom ha éhes esetleg akkor eszik.utána pedig játszunk.
Pl:babázunk,gyurmázunk,szinezünk,társasozunk,vagy tanigatok neki ezt-azt.
Késő délutánig játszunk folyamatosan.Kivisszük a kutyáját sétáltatni.Kiszoktunk még menni a kutya után a játszóra vagy a boltba.Haza érünk,fürdés és mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!