Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért viselkednek így az...

Miért viselkednek így az apjukkal?

Figyelt kérdés
Férjem kamionos 1-2 hetet van kinn utána 3-4 napot itthon. Ikerkislányaink vannak 5 évesek. Ma teljesen meglepődtem, hogy nem akartak az apjukkal lenni. Egyikük azt mondta, hogy nem bízik benne. Eddig fel sem tünt. Pedig mikor itthon van mindig viszi őket mindenhova játszótérre, fürdeni mindent megkapnak tőle és nagyon rendes velük. Most el akarta vinni őket sétálni és megmondták, hogy nem mennek vele. Elég ijesztő volt. Férjem érzékeny látszik, hogy nagyon rosszul esik neki. Próbáltam beszélni, kérdezni őket, de csak csacsiságokat válaszoltak. Mit lehet tenni
2018. júl. 3. 17:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Bocs, de ha ennyire elterlik a gyerekek a választ, akkor érdemes lenne komolyabban utánakérdezni, mert ez arra utal, hogy valamit nem mernek elmondani, akár azért, mert félnek, akár azért, mert valami szégyellnivaló szerintük, vagy mert nagyon fáj nekik lelkileg a válasz.
2018. júl. 7. 12:51
 22/24 A kérdező kommentje:
Tuudod mennyit faggattam őket? Rengeteget. Apjuk előtt és háta mögött is. Semmit nem tudtam kiszedni. Viszont mostanában oldódnak. Szerintem nehéz lehet megszokni h együtt vannak utána meg a hiányát
2018. júl. 7. 17:31
 23/24 anonim ***** válasza:
58%

Ne faggasd őket, kérdező!

Rajzolják le a családot, aztán meg később apát, és hogy mit játszanak vele!

Ez a 3 rajz kb. mindent elmond.

2018. júl. 7. 17:39
 24/24 A kérdező kommentje:
Családrajzot már rajzoltattam velük távolabb álltak tőlük. Érdekes volt mert egyikük feketébe rajzolta.
2018. júl. 7. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!