Azért viselkednek velem flegmán a bölcsődei dadusok, mert most szoktatom be a kislányomat és én pedig most vagyok 8 hónapos terhes, ez nekik miért probléma?
1. Úgy gondolják, hogy ha nem dolgozni mész vissza hanem otthon maradsz házimunkát végezni, akkor el tudnád látni a gyereket, de inkább benyomod a bölcsibe.
2. A polgármester lányaként biztos gazdagok vagytok és a gyereknek saját dadust is felvehetnétek, nem pedig bölcsibe adjátok, ahol nekik csak még egy "kis terroristára" kell vigyázni.
Sajnos van egy pár dadus aki így gondolja, sógornőm gyereke bölcsis, a dadusok pedig igyekeznek kiszórni főleg a rossz gyerekeket, pl. hazavitetik, hogy beteg.
Ez most ugye kamu kérdés és csak azért írtad ki hogy szítsd itt a tüzet!???
És akkor még megkontrázod,hogy a polgi az Apád!
"Meggyőződésem, hogy a gyereknek a bölcsődében a helye"
"mivel terhes lettem táppénzre mentem, természetesen az eleén az elején"
"Apám a polgármester."
Én meg még majdnem bevettem, hogy igaz a történet. Majdnem jó, de egy kicsit túlőttél a célon. Annyira unatkozol, hogy itt szítod a veszekedést? Nincs jobb dolgod így szombat délelőtt?
Az, hogy kismama vagy és most szoktatod be a bölcsibe az azért nem etikus, mert lehet van olyan akinek meg a helyét veszed el. Viszont én is más forumon lévő anyukáktól kaptam már hideget meleget, hogy én is várandós vagyok és nem szeretném ősztől kivenni a bölcsiből a lányom. Félreértés elkerülések miatt nem azért marad mert nekem könnyebb legyen. Hanem mert látom, hogy szeret járni és élvezi. Egy 3 éves gyereknek már szüksége van szerintem társaságra akik nem Anya Apa de ő még nem óvoda érett. (novemberben lesz 3) Ráadásul ősztől bevinni oviba+ kis tesó érkezése soknak érzem változásnak.
Én ezért sem adnám be ilyenkor már be bölcsibe.
A bölcsiben is megbeszéltük a vezetőnek semmi kifogása sem volt ez ellen.
Nem zsúfolt böcsődéről van szó,senkit sem zavar a kislányom ,senkitől sem veszi el a helyet .
" Én sosem értettem, hogy miért vállal más nyakára "
Én azt gondolom a mai világban nagy szó ,hogy egyáltalán gyereket vállalunk ,attól még nem más nyakára vállalom,hogy igénybe veszünk bölcsödei ellátást .
Éppen elég adót fizetünk a férjem által is ahhoz ,hogy ne kelljen úgy érezném ,hogy én más nyakára válaltam volna a gyerekeimet .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!