Akik roma babát vagy gyereket fogadtak örökbe! Mi a véleményetek róluk, nem viselkednek agresszívan?
Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 16:19
1/19 anonim válasza:
Hát személyes tapasztalatom nincs, de a véleményemet elmondanám. Szerintem nevelés kérdése, de nem vagyok biztos abban, hogy nem ütközik ,ki rajtuk a roma vér valamikor.
3/19 anonim válasza:
Bocsi, nekem nincs örökbe fogadott gyerekem, viszont anyukám fejlesztőpedagógus, és hozzá jár egy ilyen kislány. Őt, és az ikertestvérét örökbe fogadták, azért járnak anyukámhoz, mert az egyikük diszlexiás. Anyu elmesélése alapján tök aranyosak (mindkettővel szokott találkozni, amikor a szülők hozzák-viszik azt, amelyikük jár hozzá), illetve a tanárával is kapcsolatban van, hiszen tőle is kellett véleményt kérnie, de ott sem mondtak semmi olyat, ami arra utalna, hogy a diszlexiáján kívül más problémája lenne.
4/19 anonim válasza:
Majd lesz, ha 10 éves körüli lesz.
5/19 anonim válasza:
A férjem főnöke diplomás vállalkozó, teljesen normális, dolgos emberek. De nem lehetett gyerekük, ezért örökbe fogadtak 2 cigány gyereket. Most már 20 év fölöttiek, mindegyiknek volt rendőrségi ügye. Szóval igen, a vér kiütközik.
6/19 anonim válasza:
Örülök a jóstehetségednek, de ők 12 évesek.
7/19 anonim válasza:
Akkor már nemsoká, főleg ha majd rájuk jön a b..szhatnék.
8/19 anonim válasza:
Még jó, hogy nem olyan emberekkel vannak körülvéve, mint te.
9/19 anonim válasza:
Kívánom neked a legjobbakat, de azért nagyon ne éld bele magad a gondtalan életbe.
10/19 anonim válasza:
szia, igaz, még nem fogadtunk örökbe, de a gondolat már felmerült. Sajnos spontán nem lehet gyerekünk, így ez is egy lehetőség. Hiszem, hogy csak a nevelés számít, muszáj ezt gondolnom, mert gyereket akarok...de én az idealisták közé tartozom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!