Vigyük a gyerekeket vagy sem?

Teljesen fölösleges mindkét szülőnek mennie, nem is értem, hogy juthatott eszébe a kérdezőnek, mikor gond, hogy ki vigyáz a gyerekekre.
A válasz világos és egyszerű: egyik szülő elhozza a kutyát, a másik otthon lesz a gyerekekkel. Ahogyan már többen mondták is.
Én megértem a nagymamát is, hogy ha ennyire könnyen meg lehetne oldani, hogy otthon legyen valamelyik szülő, akkor zavarja, hogy egész napra őrá passzolnátok le.
A gyerekek elvitele nagy hiba volna: eddig mindenki csak azzal foglalkozott, hogy hisztizni, netán hányni fog-e a gyerek. Nos, a gerincüknek garantáltan nem tesz jót, ha ennyi ideig egy helyben kell lenniük. Hiába alszanak, az nem természetes testtartás, sem ülő helyzetben, sem a félig fekvő hordozóban (ha a kicsi abban lenne). Aludni fekvő helyzetben egyenes ágyon vagy vízszintesre állított babakocsiban kell, ez autóban megoldhatatlan.

Jajj de le lettem hurrogva...kicsit azért viccesek vagytok😃
Útközben megállni,pihenni,kinyújtózni,nézelődni...ezekről hallottatok már?(Meglepő,mi,hogy pici gyerekkel is lehet...)
Jó kis savanyú uborkák lehettek😃maradjatok csak otthon a gyerekekkel!
30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!