Vigyük a gyerekeket vagy sem?
Hát a majd kibírjuk ez nagyon nem bíztató. Én sem vinném, de inkább keresnék egy FIZETŐS bébiszittert, akit megfizetnék egy teljes nap díjával (megkérdezném, mennyi a tarifája), és kész.
Egy nap, olyan hatalmas összeget nem kérhet, és akkor meg van anyagilag váltva a dolog, a - gondolom nyugdíjas - mama meg, ha így áll hozzá, csessze meg. Én biztos nem vinném magammal, de az is biztos, hogy nem bíznám rá. Akármennyit kér az illető, egyszer ki lehet bírni (ha mástnem nadrágszíjat szorítva)
Gondolom a 6 órás út költségét is ti álljátok, az sem 0 Ft.
Én vinném őket.
Valószínűleg a nagy részét átalusszák.
Ha tudtok valahol nyugiban ebédelni, van lehetőség nekik is érvényesülni, akkor miért ne?
Max másnap hamarabb ébrednek reggel.
Annak idején az 1 éves fiúnkkal vonatozunk(!) 2x3 órát egy nap alatt reggel este oda vissza. Semmi gond nem volt.
2es, szerinted két ilyen pici gyerek megmarad egy vadidegennel aki nem ismeri a szokásikat, és azt hogy mivel lehet őket megnyugtatni ha sírnak anyáék után? Több évig bébiszitterkedtem egy családnál, és állíthatom nem rögtön alakul ki a bizalom a gyerekben. Pluszban szülőként sem bíznám rögtön egy vadidegenre úgy, hogy ugrani se tudok ha baj van.
Kérdező:
Nincs olyan barátnő, gyerekek keresztszülei stb, akik ismerik a gyerekeket, ők is a felnőttet és bevállalnák őket? Én nem vinném a kicsiket de nem is bíznám idegenre. Főleg hogy jó eséllyel azt se tudják még megmondani mi a bajuk, mit szeretnének.
Ha a kérdező pontoz lefelé (nem hinném), akkor van konkrét döntése és amellett áll ki.
Ha viszont más: miért teszi? A kérdezőnek lehet hasznos a válasz.
Olyat nem lehet, hogy viszitek a gyerekeket, de nem jöttök még aznap haza, hanem egyet ott alszotok valahol?
És akkor nem egy nap kell 6 órát utazni két gyerekkel, hanem meg van bontva. Kerestek valami programot másnapra, amit élveznének a gyerekek is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!