Mit tegyek? A szomszédban nem először hallottam hogy verik a gyerekeket. Itt nem egy-két seggre csapásról van szó. Most is hallottam, ahogy a szomszéd nő veri a gyerekét a folyosón a hangszigetelt ajtón keresztül volt hallható.
Én egy eléggé erős ember vagyok. Nem tudom meddig fogom ezt türelemmel végighallgatni. Egy valamit nem bírok, az pedig a gyermekbántalmazás. A férfi egy dagadt, nagydarab, nagypofáju trágya, aki velem nyáron üvöltözött és kirohant ellenem veszekedni azért, mert éppen lepakoltam a kocsimba némi limlomot és kint hagytam az ajtóm elött egy darab fát, amíg leviszem. Hát erre visongott velem, de mint valami kutyával. Én nem az a típus vagyok, aki rögtön visszaordít és támad, sajnos én sokáig tűrök és amikor elszakad a cérna akkor nagyon nehéz visszafognom magam, azonban ebben az ügyben, ha ezt én meglátom szemtől szemben, széjjelverem valamelyiket. Mit kéne tennem? Nem akarok belekeveredni semmibe, de ezt emberi mivoltom nem bírja elviselni. Most kicsaptam az ajtót és megkérdeztem mi a f** sz folyik itt, a nő köszönt és kussolt, utána betakarodott a lakásba... abbahagyta a gyerek verését. Komolyan kérdezem mit tegyek? Ha a fószert látom meg, hogy ezt teszi, agyonverem.
Most mit hallottam:
A gyerek keservesen sír, könyörög és hallani, ahogy jó erősen üti a nő. Mindezt egy acél, hangszigetelt ajtón keresztül... kb 5-7 éves lehet max.
Hangfelvételt nem biztos, hogy manapság elfogadják, mindenesetre ártani nem árt ha felveszed.
Valamint utánakérdezhetsz a legközelebbi védőnői szolgálatnál, vagy akár a háziorvosodnál is, hogy ilyen esetben hol lehet hivatalos bejelentést tenni, gyermekvédelmi szolgálat esetleg.
Hogy lehet ülni és hallgatni ezt??
Kérdéseket ki írni, telefonálás helyett?
Nem kell bele folyni, csak ahogy előttem írták felemelni a telefont és névtelenül bejelentést tenni. Borzasztó :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!