Hova vigyük/kinek adjuk a gyerekeket, ha elfolyik a magzatvíz?
Kinek adjuk be a gyerekeket (2 éves, és 4 éves) ha beindul a szülés? Hagyjuk otthon őket? Nem merném megtenni, mert álltalában hosszan szoktam vajúdni. Vagy ha császár lesz, akkor bent kell maradni a kórházban.
A 10 évest bevisszük. Maradjanak otthon, vagy az utolsó hetekben menjenek a mamához? Nem szeretném, hogy Észrevegyék a feszültséget, és hogy lássák, hogy bemegyünk a kórházba. A 10 évessre meg nem szeretném bízni őket.
A 10 évest minek viszitek?
Keressetek egy barátot, rokont , nagyit, szomszédot, testvért, akivel lebeszélitek, ha mentek a kórházba, megy hozzátok, és vigyáz a gyerekekre míg a férjed haza nem ér!
Nekünk a Mamik 200-300 km-re laknak, így férjem kolléganője jön ha menni kell a kórházba, marad míg a férjem haza nem ér, majd jön a Mami/anyukám másnap.
Nekem 6 és 4 éveseim vannak és várom a kistesót. Nálunk nincs nagyszülő egy sem, aki ugrasztható lenne. Más rokon, barát is olyan messze van, hogy esélytelen lenne szólni (főleg hogy a második babám első fájástól 3 óra múlva meg volt így ha hasonlót produkálunk akkor tényleg nem ér ide senki mire be kell érni).
Így bébiszittert fogadtunk, elmondtuk hogy ezért kell szeptember elejére vagyok kiírva már eljött egyszer a hölgy 2-3 órára (én is itt voltam) legközelebb jön 2 hét múlva akkor egyedül lesz a gyerekekkel játszótereznek vagy ilyesmi, aztán megint 2-3 hét múlva akkor már vmi étkezést is beleteszünk az együtt töltött időbe nekik (illetve akkor még lesz ovi így lehet ő is megy értük hogy erre is felkészüljünk).
Utána ismét pár hét elteltével jön megint és akkor el is érünk lassan szeptemberhez. Így ha bármikor "ugrasztani" kell akkor nem lesz ismeretlen a gyerekeimnek és az se lesz fura nekik ha ő megy értük az oviba (bár ez csak akkor lesz ha túlhordom pár nappal a babát dehát az is lehet) az se lesz nekik furcsa ha a néni ad nekik enni vagy ő teszi le aludni őket (ha úgy alakul).
Nálunk is esélyes a császár is és semmiképp se akarok a férjem nélkül menni, ill. szülni.
Ezt csak azért mondom, mert sokan mondták hogy minek ez a bonyolítás, hagyjam itthon őket apára én meg hívjak mentőt, de nem, én nem akarok egyedül szülni semmiképp se.
Így ez a pár alkalom bőven megéri nekem.
Hát nekem a szülésre pont nem egy 10 éves kellene (ennyi idős nekem az egyik).
Ki tudja mi lesz, elhúzódik és éhes lesz, esetleg császárra kerül a sor és megijed, stb. Attól hogy érdekli, még nem biztos, hogy ott a helye. Nem azzal van bajom, hogy puncit lát, de épp elég lesz neked magadra figyelni, a férjednek meg rád, nem hiányzik oda egy tébláboló gyerek.
El akar menni.... hát az enyémek is sok mindent akarnak, de van amit nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!