Hogyan zajlik a magzatvíz mennyiségének vizsgálata?
Figyelt kérdés
Első babánkat várjuk, ezért nem tudom. Olvastam h x héten a doki megnézi a magzatvíz mennyiségét. Hogyan? Látja azt sima hasi uh-on? Ma megyek dokihoz.
29+5 h km
2013. jún. 3. 06:20
1/8 anonim válasza:
Barátnőmnek simán UH alapján (12 hetesen) mondták, hogy kicsit kevés a magzat víz. Egyéb vizsgálat nem volt. Azt is megkérdezte akkor most igyon sokat? Erre mondta a doki, hogy ez egyáltalán nincs hatással a magzatvíz mennyiségre, egyszerűen majd figyelni kell a terhesség során és ennyi. Azóta megszületett a kisfia minden gond és baj nélkül, most lesz 1 éves.
2013. jún. 3. 06:56
2/8 anonim válasza:
1 vagyok: még annyi, hogy ezt minden vizsgálatnál elmondták, hogy kevés a magzat víz. Én ugyan ehhez a dokihoz járok szerencsére nekem nem mondta, én tuti frászt is kapnék ha szóvá tenné.
2013. jún. 3. 06:58
3/8 anonim válasza:
uh-val látja a doki.
2013. jún. 3. 08:43
4/8 anonim válasza:
az UH-s papírokon rajt is szokott lenni, hogy milyen a magzatvíz.
2013. jún. 3. 11:26
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :-)
Fel sem tűnt eddig a papíromon, de majd akkor megnézem h rajta van-e.
2013. jún. 3. 12:39
6/8 anonim válasza:
Nekem a 18heti genetikain mondták h elegendő mennyiségű, a 25hetes 4D pedig azt h kevesebb a magzatvíz, amit a rá 5 napra az én orvosom is megerősített sima hasi Uh-val látni a mennyiséget... figyelni kell 3 hét múlva én is mehetek h megnézzék...nekem a minimális szinten van, ha tovább csökken az már veszélyes a babára, de akár végig ki is húzhatjuk ezzel a mennyiséggel.
26h km
2013. jún. 11. 22:17
7/8 A kérdező kommentje:
Remelem minden rendben lesz kedves utolso! En azota mar vtam dokinal, megkerdeztem es azt mondta h rendben van a magzatviz mennyisege.
2013. jún. 12. 15:07
8/8 anonim válasza:
Kérdező, ma én meg voltam bent a kórházba ahol azt mondták h normál mennyiség... 3 hét múlva újra megyek a dokimhoz akkor kiderül h mi is a helyzet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!