30 hetesen III. fokban érett a lepény miatt születhet hamarabb a baba? A magzatvíz is kevesebb.1 hete befektettek kaptam két tüdőérlelőt.
Figyelt kérdés
1 hete befektettek kaptam két tüdőérlelőt.
A doki kérdezte,hogy nem szivárog a magzatvíz.. mivan ha szivárog és nem veszem észre?
Valaki járt már igy?
2013. máj. 24. 12:52
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg azért adták a tüdőérlelőt, mert benne van a pakliban, hogy kicsit korán érkezik a baba. De ilyen idősen már nem lesz baj, ne aggódj ezen.
2/3 anonim válasza:
szia nekem II fokban volt érett a lepényem, és nekem elég korán kicsit kevesebb volt a víz. Sajnos én csak a 32. hétig vittem a terhességet, de a lányom most 4 hónapos és csodálatos ügyes okos kislány, ilyenkor már nem szokott gond lenni ha hamarabb jön, max kicsit tovább kell kórházban maradni. De nagyon sok nőröl hallottam, hogy így is végig vitte a terhességet, szóval ne aggódj. Ilyenkor már szokott baj, lenni, én is kórházban voltam hetekig, de ott figyelnek, így jó kezekben vagy.
3/3 anonim válasza:
jaaj bocsánat, elírtam. Ilyenkor már NEM szokott gond lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!