37 hetes. Ha kisebb a babám mérete, kevesebb a magzatvíz elég érett a lepény, nyitódom akkor elképzelhető hogy császároznak? Holnap kell befeküdnöm.
Az orvosod mit mondott erre?
Nem csak azért kell befeküdnöd, hogy jobban tudják figyelni a baba ellátottságát?
a kisebb méret lehet a kevesebb magzatvíz miatt. szülés előtt 12 órával az uh-on 3300g volt a gyerek, mire megszületett 3960g lett :)
A helyzetem hasonló volt (IV. stádiumú lepény), csak én már a 41. héten voltam, természetes úton született. kicsit lassan ment a dolog (20 óra), de meglett :) Ma 2 hónapos.
Jó egészséget!
38 hetesen szültem, a 37. héten ugyanez volt, csak nyitódás nélkül.
Ha a babád befordult, ilyen jó "paraméterekkel" inkább egy normál szülésnek van esélye. A doki mondta, hogy császár lesz?
szintén kisebb volt a baba, nyílt a méhszáj, bár a magzatvíz jó volt, a lepény viszont megfelelő érett volt, nem volt elöregedve, végül spontán szültem a 41. héten!
A baba mérete genetika is lehet, már 1 éves a lánykánk, most se vasgyúró, pedig elhiheted mi finomakat eszik :)
boldog babavárást és könnyű szülést!
így van, én vagyok, akit császároztak, nem volt jó már az áramlás sem, szívverés beszűkült, baba sokkal kisebb, mint kellene, és teljesen zárt voltam. nem is indítottak.
majd írj, mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!