Szerintetek elképzelhető, hogy már most érzem a kisbabám mozgolódását?
11 hetesen a barátnőd se nagyon érezhette.
És tényleg... azt írod a köldöködtől 1 ujjnyira? 12 hetesen??? Messze van még onnan ám a baba! Biztosan nem ő az.
Érezhetsz ott valamit, de nem a babát, mert az nem ott van. Ennyi idősen éppcsak a szeméremcsont felett járhat.
Valaki meg lehet akármilyen érzékeny, vannak fizikai korlátok. Biztos nem szándékosan hazudik, csak téved.
Én nagyon korán éreztem mindkét fiamat (12-13 hét), de mindkettő "kapirgált", vagy olyan rebegésszerű volt, mintha pillangók lettek volna:P. Az eslőnél a dokim se hitte, aztán pár percre rá az uh igazolt, és "meaculpázott" is:D. A másodiknál meg se lepődött. Ez elvileg alkat kérdése...
Viszont egy ujjnyira a köldöködtől sztem se a babát érezted:(! Nekem a 12 hetes uh-nál a doki a "bugyivonalamnál" kereste a bébit, aztán leesett az álla, mert nekem tényleg a köldökömig ért akkorra a méhem, viszont ez nálam nagyon egyedi, egyfajta "deffekt", amit a saját dokim már többször említett. Az átlagosnál jóval feljebb van alapból a méhem, és sokkal hosszabb a méhnyakam. De ez nem egészen normális dolog, szóval hacsak neked nem ilyen, akkor 12 hetesen a méhed teteje kb. félúton van a bugyivonalad, és a köldököd között, ergo nem a babát érezted. De még ha neked is ilyen magasan fekvő a méhed, akkor is a baba nagyjából középen van a méhben, nem pedig a tetejéhez tapadva...
Remélem érthető vagyok, igyekszem:P.
Szóval sztem az idő nem feltétlenül korai, mert élő példa vagyok rá, hogy lehet 12 hetesen a babát érezni (bár tényleg nem ez az átlag), viszont a helye miatt sztem nem a babód volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!