Szerintetek elképzelhető, hogy már most érzem a kisbabám mozgolódását?
Szia!
Én a 3. babámat várom és már a 11. héten éreztem apró pici motoszkálásokat.
Nem rúgást, de olyan pezsgő érzés volt.
Nem nézett hülyének sem a védőnő sem az orvosom. Azt mondták, hogy IGEN, előfordul :)
Felnőtt ember azért a bélmozgást meg tudja különböztetni :)
Most 18 hetes vagyok és a férjem is érzi már kívülről.
Szerintem simán érezheted!
Boldog babavárást!
22:05-ös
"fizikai korlátok"....
Akkor én fizikán felül állok:D:D:D. Ha belegondoltok, inkább az a fura, hogy miért nem érzünk a pocakunkban egy 10 centis "kisegeret":O.
Akárhol nézed, azt írják, hogy átlagosan a 15-16. hét tájékán lehet először érezni... ÁTLAGOSAN!
Az egyik bnőm 20 hetesen érezte, egyidős terhesek voltunk, és egymáson hüledeztünk, hogy "ufó" a másik:D. Pedig én nem hazudtam, hogy érzem, ő meg nem hazudott, hogy nem, egyszerűen pont a két véglet vagyunk;). De nekem a végén nagyon fájtak is a nagzatmozgások, neki egyáltalán. Érzékenyebb a méhem, ennyi;).
Azért akárhogy is nézzük, vannak fizikai, biológiai korlátok. Ez olyan,mint amikor az együttlét után 3 nappal hányingere van és erősködik,hogy nem beképzeli. LEHETETLEN olyankor még, hiszen nincs mitől. Ezt akárhogy is szépítjük ez egy tény, ez alól nincs kivétel.
Nekem az ország egyik legjobb nőgyógyásza mondta, amikor kérdeztem tőle én is,hogy a 14. héten érezhettem-e, hogy kizárt. Én elhiszem neki!
Az erősödő hányingerre, és tsai-ra írtam az okokat... De nyilván, előfordulhat, hogy vki pszichoszomatikusan előidéz bizonyos tüneteket, de ez egy betegség!!! És közel sem olyan gyakori, mint ahogy azzal itt "dobálózni" szokás:S.
Természetesen megértem, hogy te a dokidnak hiszel, mivel én egy vadidegen vagyok;). ÉS nem is csodálom, hogy ezt mondta, mivel az én osztályvezető főorvos dokim ugyanezt mondta anno, aztán pár percre rá (mikor uh-zott), mégis elismerte;).
MEg kétlem, hogy nálam pszichoszomatikus eredetű lett volna, mivel orvoscsaládból származom, ráadásul mind szülészek, meg gyerekorvosok (:P), így elég racionális vagyok ezekben a dolgokban, és tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy ennek elvileg mikor van itt az "ideje". Engem ez ugyanúgy meglepett, mint téged;). Nem számítottam még rá...
Ráadásul, ahogy megbeszéltük, hogy jöhet a pici, két hét múlva terhes lettem, az első esedékes ciklusban, szóval nem volt rágörcsölés, meg ilyenek;).
Megértem a szkeptikusságodat, de nincs érdekemben, hogy hazugságokat hitessek el, mert ettől nem leszek több, főleg nem egy névtelen oldalon:D!
Meg ennek tökre nincs is jelentősége, mert ha vki nem érzi 12-13-14 hetesen, majd fogja később. Ez nem erény, vagy deffekt... Én leírtam a tapasztalatom, és fel sem merült bennem, hogy emiatt majd mentegetőznöm kell:O.
Furi, de remélem azért a kérdezőnek hasznos volt az infó;).
Attól függ, hol a méhed. Ha feljebb, akkor persze, érezheted. Az átlagnak ilyenkor lent van még a méhe, na de ez 3. babánál már másképp van/lehet, hamarabb előreesik, hamarabb látszik a terhespoci is...
Én az 1.-t éreztem 14 hetesen! A dokim hitt nekem, nagyon jól esett! A bugyivonalban egészen lent! Éjszaka riadtam rá, hisz új érzés volt. Gyengén, mint egy símogatás, csak belülről. És tök lent a bugyivonalban. Onnantól 3-4 naponta éreztem! a 16. héttől pedig már minden nap!!
Ez az érzékenység nem tudom, mitől függ, én 85 kg-mal, és 166 cm-rel lettem babás, tehát a háj sem akadály. :)
Attól függ hol a méhed :D Biztos a köldökénél. :D
Ennyi butaságot, te jó ég! Magatoknak is hazudtok.
Már ne haragudj, kedves utolsó, de az én méhem igenis vándorol. Le is süllyed már, de feljebb is ment. 1-2 gyereket kihordani... a méhszalagok nem vasból vannak...
Ha meg csalánra pisiltél, akkor küzd le egyedül a dolgot, nem kell ez a hangnem!
78%-os!
Én azt írtam, hogy a köldökömtől lefelé 1 újnyira, tehát ha kifeszítem a mutatóújjam és a köldököm alá teszem akkor ott érzem, a bugyivonalban (hosszúak az újjaim :) ) . Szerintem itt senki sem hazudik főleg nem magának. Kérlek, hogy ne írj ilyesmit, mert megbántasz vele másokat.
Köszönöm szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!