Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » III. fokban érett lepény és...

III. fokban érett lepény és kevés magzatvíz miatt befektethetnek? 31hetes

Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 17:56
 1/10 Kerria ***** válasza:
Sajnos igen... bár ez a baba és a Te állapotodtól is függ. Nekem csak az utolsó héten lett ilyen, és hozzá lett még magas vérnyomás is...
2013. máj. 26. 17:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát eléggé sanszos...barátnőmnek 3.fokú lepénye volt (meszes gócok is voltak már benne) 35 hetesen és befektették mindennap nst flowmetria stb...
2013. máj. 26. 17:59
 3/10 A kérdező kommentje:

Már voltam bent 29 hetesen, akkor kaptam tüdőérlelőt. Akkor még II. fokban volt érett a lepény. Most pénteken voltam kontrollon akkor már III. Holnap megint megyek.

De ha szépen fejlődik a baba akkor nincs gond,nem?

2013. máj. 26. 18:05
 4/10 anonim ***** válasza:

hát, szerintem a tüdőérlelő "kapása" azt jelenti, h az orvosok véleménye szerint ebből koraszülés lesz :-(

ne haragudj, nem akarlak megijeszteni, csak nekem ez jön le

2013. máj. 26. 18:13
 5/10 anonim ***** válasza:
24%
Dohányzol?
2013. máj. 26. 18:16
 6/10 anonim válasza:
Igen a kevés magzatvíz különösen veszélyes lehet mivel a baba magzatszurkot nyelhet de fertőzéseknek is ki van téve. Az én lányom februárban született és intenzívre került mert fertőzést kapott valószínűleg a kevés magzatvíz miatt. Pár nap infuzíó és jöttünk haza. De ez a szerencsésebb eset. a lepény érettsége szintén erre utal mert ha eléri a 3. fokozatot akkor már bármikor beindulhat a szülés mivel ezután már csak meszesedik és már nem tökéletesen tudja ellátni a magzatot.
2013. máj. 26. 18:30
 7/10 anonim ***** válasza:

"De ha szépen fejlődik a baba akkor nincs gond,nem?"

ha 31 hetesen már III. fokban érett a lepény, az már jó eséllyel nem elégséges a baba megfelelő ellátáshoz és fejlődéséhez. korán érett a lepényed és rohamosan romlik (két ét alatt érett egy fokot és jutott el az utolsó stádiumba). igen, sajnos megindulhat emiatt a szülés.

2013. máj. 26. 18:33
 8/10 anonim válasza:
6/7 voltam. AZÉRT NEM KELL MEGILYEDNED NEM HISZEM, HOGY GOND LENNE MERT HA IGEN AKKOR A 3 FOKOT KIÉRTÉKELŐ ORVOS RÖGTÖN BEWUTALT VOLNA DE IGEN MEG KELL SZÜLNÖD A BABÁT ÉS EZÉRT BE KELL FEKÜDNÖD. nE AGGODJ NEM LESZ GOND DE ELÖBB JÖN A BABA.
2013. máj. 26. 18:38
 9/10 anonim válasza:
Bocs a sok helyesírási hibáért nézd el nekem, beteg a baba nem sokat alszom.
2013. máj. 26. 22:02
 10/10 anonim ***** válasza:

barátnőmnek is kevés volt a magzatvize, őt egyből befektették, illetve felszállították a sotera. mert egyrészt a kevés magzatvíz nem jelent jót, na lepény érése meg ugye azt jelenti, hogy nem biztos, hogy kellőképpen ellátja még a babát.

neki minden nap nézték Uh-al, hogy mennyit nőtt, amikor meg már nem látták, hogy nőtt a pici akkor egyből vitték császárra. akkor derült ki a kevés magzatvíz oka is, szerencsére olyan gond volt amit egy műtéttel megoldottak, azóta már 3 éves és makk egészséges a gyerkőc!

nektek is kívánom, hogy minden rendben legyen!

2013. máj. 26. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!