2-2,5 eves gyerekeddel hogy telik a delutan, miket csinaltok? En tokre unatkozom, es lelkiismeret-furdalasom van.
Delelott dolgozom, bolcsi utan hazahozom, es sokszor bekapcsolom a meset, amirol tudom, hogy nem kene. Jatszoterre nincs kedvem kimenni, unom, es az UV is eros 4 elott. 5-tol jatszohazba szoktunk jarni, ahol kulon odafigyelnek rajuk, en addig edzoteremben vagyok. Lelkiismeretfurdalasom van, hogy igy alig toltunk egyutt idot. Szeretnekvele tobb minosegi idot tolteni a mese bekapcsolasa helyett, de nincs otletem, mit lehetne csinalni.
Ti miket csinaltok egyutt ekkora gyerekkel, amit ti is elveztek? Adjatok legyszi otleteket, szeretnek jobb anya lenni. 1,5 eves koraig ez sokkal jobban ment, mostanabanvalahogy sok a mesenezes, es otlettelen vagyok.
Az én fiam 2,5 múlt, még itthon vagyok vele.Legjobban az építőjátékokat, kukás-rendőr-mentőautókat szereti, illetve bújócskázni szeret még nagyon.A mi napunk ált. egyébként így néz ki kb.:
-Felkelés
-Reggeli, mese míg összeszedem magam ( némely házimunkába is be lehet vonni pl. nagyon szeret segíteni a mosógépet telerakni, söpörni)
-Elmegyünk valahová, nem feltétlen a játszótérre, van, hogy csak sétálunk egy nagyot vagy a közeli parkba megyünk ( panelban lakunk sajnos)
-Hazaérünk; közös játék
-Ebéd
- Még egy kis játék vagy rövid mese
- Délutáni alvás ( együtt)
- Ébredés, apa addigra hazaér,eszik stb. aztán változatosabb a program, apa vagy elviszi még levegőzni míg én a házimunkát csinálom, vagy hármasban megyünk( sokszor csak a természetbe, kirándulni a város szélén lévő tóhoz pl.- a kicsi azt is élvezi ) vagy átmennek ketten a nagyihoz.
- Ha hazaérnek evés, játék
- Fürdés, alvás.
Különben nem tudom; ha egy ekkora gyerek jár közösségbe mennyire igényli még délután a programokat, lehet, hogy otthon is jól érzi magát a családja körében- persze, ha szeretgetik, foglalkoznak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!