Rossz anya lennek?
A ferjem meglepett egy egyejszakas ottalvos romantikazasra kettesben ugye... nagyon tettszik az otlet es annyira rankferne egy kis kettesbenlet.csapatepites :) A lanyunk augusztusban lesz 2 eves. Mama marad vele itthon addig a szuk ket napig. Nala meg majdnemhogy jobb helyen van mint velem ;)
(ferjem is azt mondja h ha mas lenne itt fel sem merult volna benne az otlet h elmenjunk).nagyon jol kijonnek egymassal, most egy honapja nalunk van, tehet ossze is vannak szokva... A Lanyom meg 2ora5percre leszunk itthonrol. Ha barmi tortenne vannak a kozelben segitokes ismeroseunk is, de Mama barmilyen helyzetben feltalalja magat.. azonban mi a Lanyommal egy 2-3oranal tobbet meg nem toltottunk kulon. Az elalvasa is mindig csak velem, velunk is alszik. Mostanaban kulonosen nehezen alszik el, ja es rajtam! Se babakocsiban, se elringatni nem lehet. Egyedul par hetes kora ota nem aludt el. Biztos h gondok lesznek este, hisztis is az utobbi idoben, biztos h keresni fog. Hianyozni fogok, szomoru lesz, siras stb...nem akarom h kikeszuljon. Sok ismeros anyuka lazan otthagyja a gyerekeit mert mennek bulizni, nem baj h mondjuk beteg v sir, ez az elet rendje, es nekik is kell kikapcsolodas. Oke valahol ezt is megertem... neha mi is elmegyunk ey etterembe ,vagy valami de nem ejszakazgatni. Vacilalok h menjunk e..."szar anya" lennek ,ha elmennek? Inkabb a sajat szememben lehet..?
Ez a ragaszkodas reszedrol van, es a gyerek el fog aludni hiszti nelkul a mamaval, semmi gond nem lesz.
Nem ujszulott.
Elarulom valamit.
Regebben gyerekkorhazban dolgoztam, meg abban az idoben, mikor a szulok nem alhattak ott ejjel a gyerekkel. Es a gyerekek total maskepp viselkedtek ha a szulok nincsenek ott! Nincs hiszti , nyafogas, es igen, elaludtak maguktol, az ujszulottol kezdve a 2-3 evesekig. Szo nelkul, siras nelkul, azok akiket a szulom alig tudtak otthagyni, mert nem alszik el. Ez nem igy van, csak te ragaszkodsz hozza ennyire.
A nyaralasig probaljatok ki egy estet, ha ugyis ott a nagyi, menjetek el a ferjeddel egy este 11 orasi mozira. Meglepodsz majd, hogy a gyerek szo nelkul elalszik. A gyerekek nem hulyek. Tudjak, ha nem vagy ott akkor nem tudnak radmaszmi aludni, ott a nagyi aki biztonsagot nyujt neki, es ok ezt megertik am.
Koszonom mindenkienk a valaszt. Mama azzal nyugtat h ez a ket ora nem a vilagvege, ha pattannak a hurok, mi azzal a lendulettel a kocsiba. Addig max videozunk a Lannyal telefonon mig meg nem erkezunk😂 sajnos a szoktatasra nincs ido, mert reggel indulunk. Mamaval a ferjem megbeszelte es inteztek :D en ma tudtam meg...
azt a kommentet is koszi amiben azt irtak, hogy varjunk meg. Igen igazad van, kicsit lejjebb kene ahhoz adnom a ragaszkodasom, szoktatni es utana talan nem ekkora traumaval futnek neki egy ilyen programnak :)
Nem vagy rossz anyja. A picúr pedig lehet h tök jól ellesz a mamával. Nálunk legalábbis így volt mikor egy fél napra elkellett mennünk ügyeket intézni. Rettegtem h hisztis lesz mamával, de még annyira se sírt mint nekem szokott...
Egy tündér volt végig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!