Rossz anya lennék?
Tavaly elváltam. Van egy 7 éves fiam. Szombat vasárnap elmegyek az új párommal kicsit kikapcsolodni, de a fiam nélkül. Nemrég halt meg az anyukám, és ezért még nem mutattam be a fiamnak az új párom, mert nem akartam hogy így egyszerre sok legyen. Ő a sógornőméknél lesz addig, szeret ott lenni.
Mégis beette magát a fejembe a gondolat hogy, helyes e ez így...
Nem vagy rossz anya.
Részvétem Édesanyád miatt, sok erőt kívánok!
Kapcsolódj ki, amennyire lehet, töltekezz fel, építsd az új kapcsolatodat.
Hogyha felmerül benned a kérdés,hogy helyes e,akkor valamit nem jól csinálsz! De.. Erős lenne azt állítani,hogy rossz anya vagy!
Részvétem! Ha nem minden egyes 7végén hagyod magára a fiad sztem nem gond. Ha igen,kicsit szervezd ezt a dolgot át. Ennyi.
2 nap miatt örlődsz ezen???
Elváltál,meghalt az édesanyád, miért ne pihenhetnél 2 napot a pároddal? (bár az hogy pároddal mész-e vagy egyedül,vagy barátnővel szerintem lényegtelen)
ha a fiad jól el van ott ahol lesz,és nem okoz neki gondot akkor neked sem kell.
Nyilván alapvetően nincs ezzel gond. Vagyis h amíg elmész a paroddal a hétvégén, addig a fiad a sógornődékkel van.
Viszont, mivel még nem is ismeri a fiad a párod, elég rossz így indítani. Nehogy azt érezze, h neki nincs ebben a kapcsolatban helye. Ha már voltak közös programok, a fiad is biztonságban érzi magát az új helyzetben, akkor már teljesen másképp veszi ki magát az egész. Remélem vmennyire érthetően fogalmaztam.
A másik, ha nem vagy benne 100%ig biztos, inkább várj ezzel a hétvégével. Tudom,h nagyon"divatos" hangoztatni, h nyugodtan menjen az anya bárhova a gyerek nélkül, de ha te magad ezt nem érzed, akkor ne próbálj megfelelni ilyen "elvárásoknak / elveknek".
Ennyi empatikus nőt..
Anyátok meghalna, nem lennétek kiborulva, nem éreznétek, hogy kicsit össze kéne szedni magatokat, ugye? Ugyanúgy csinálnátok a napi rutint, munka, gyerek, mókuskerék, s mindezt egyedül, elváltan. Szemetek se rebbenne, mennétek ugyanúgy mosolyogva játszóházba, meg gyerekprogramokra.
Sajnálom, kérdező.
Többiek, lehet lepontozni, ítélkezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!