Rossz anya lennék?
Férjem mindennek elhordott teljesen padlón vagyok hogy a két éves gyermekünk miért cumizik , miért nem szobatiszta. azt találta ki kidobja az összes cumit a kutyának...
pelenkát nem hajlandó venni oldjam meg hogy szobatiszta legyen a gyerek normális hozzáállás? vagy én vagyok ennyire hülyeés rossz anya teljesen kibuktam 23 hetes terhes vagyok és ugy beszélt velem mint a kutyával

Tudom a gyerekkel kicseszés,de a párod megérdemelné, hogy összepakolj és elköltözz két hétre, ő pedig oldja meg hogy a gyerek legyen azonnal szobatiszta, és ne használja a cumit!
Mellesleg ,tudom nem tartozik a kérdéshez,de ha már leírtad, miért is vállaltatok még egy babát, ha az elsőhöz is így áll hozzá?

Én osztom az 1. véleményét!Mekkora egy paraszt,már ne is haragudj!
Gondolkozz el,és te is rájössz,hogy nem ez meríti ki a rossz anya fogalmát.Viszont a párod erősen a rossz apa/férj kategóriába tartozik!!!
És ráadásul úgy cseszeget,hogy terhes vagy a 2. gyerekével....kiakasztó.
Én tuti összecuccolnék és rávágnám az ajtót.Lehet pár nap után elgondolkodna.

Szia!
Hát a férjed egy kőbunkó, vagy csak valamiért nagyon mérges..
Viszont a szobatisztaságot lehet hogy el kellene kezdenetek, hiszen ha meglesz a kis picur akkor majd nem bírsz foglalkozni vele annyit, most még tudtok szánni rá időt, az enyém is 2-3 hónap alatt szobatiszta lett, hátha ő is vevő rá, de az is lehet hogy még nem érett a szobatisztaságra, de egy próbát megér.
Nem vagy rossz anya, legalább is ennyitől nem lesz senki rossz szülő.
Különben ha elmész szülni majd kénytelen lesz lenni a gyermeketekkel és előtte lesz a lehetőség hogy ő is próbálkozzon, nem hiszem hogy nem fog adni rá pelenkát.

Nekem pontosan ugyanígy kezdett el viselkedni a férjem, amikor kiderült, hogy úton van a kistesó. Ő akarta mindkét gyereket, de mikor már tuti volt a második, onnantól olyan gonosz lett, hogy rendszeresen álomba sírtam magam miatta. Minden sz.r volt, amit csináltam: a p.námat meresztettem egész nap szerinte, a gyereket rosszul neveltem, a kaját rosszra főztem, a házban mindig talált koszt (néha ő hozta be pedig).
Én sajnos olyan szerelmes voltam, hogy ahelyett, hogy akár pocakosan is, de rácsaptam volna az ajtót és elvittem volna magammal a kicsit, hogy észhez térjen, helyette főztem újat, éjfélkor nekiláttam újratakarítani.
De akkor sem lett jobb. Mikor 1 és 2 éves gyerekeinket bölcsibe adtam, akkor lettem csak igazán rossz anya. VISZONT: anyagilag független tőle. Azóta ha nem tetszik a dumája, felpakolok és eltűnünk egy komlpett hétvégére a gyerekekkel rokonokhoz, vagy csak miközben beszél becsukom előtte az ajtót, nem főzök rá külön, nem figyelek oda rá. Ha van cucca neki is kimosom mert belefér a mosógépbe, de pl. csak akkor van szex, ha nagggyon kedves és udvarlós volt előtte.
Nincs már rászükségem, kiábrándultam belőle, csak azért vagyok vele, mert a gyerekek valamiért szeretik őt.Ha ez se lenne, elköltöznénk tőle.
köszönöm a válaszokat !!!!
utolso kb én is igy avygok vele nem tudom miért gondolja azt hogy lefekszem vele amikor ilyen bunkovolt. semmi bocsánat kérés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!