Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ugye hogy ennyiből értelmesebb...

Ugye hogy ennyiből értelmesebb könyvet is lehet kapni? Furdal a lelkiismeret

Figyelt kérdés

Tavaly láttam egy nagy könyvet amiben kihajthatos képek vannak, ráadásul járműves a kisfiamnak, de akkor ugy gondoltam, mivel anno még egy mesekönyv előtt egy sorig sem maradt meg helyben, igy nem vettem meg. 3000.-

Erre eltelt egy év, már meg imádja a mesekönyveket, most jött rá igazán a beszédutánzos korszak is és tudom hogy nagy érdeklődéssel nyitogatná a jármuves kisablakos képeskönyvet. Igen ám, csak már nem kapható, de találtam egy sokkal tutibbat, vannak benne tolhato, forgathato részek is(pl létrázik a bácsi, forog a helikopter propellere, össz 60 mozgathato része van).

Csakhogy nemhogy mese, de röpke sztorik sincsenek benne, csak a jarmuvek neve, de az sem, mire használják, énmeg pl repulő alkatrészekről mesélni sem tudnék. Az árát is nagyon sokallom, 6000.-

Most ezt is a boltban hagytam.

De már meg furdal a lelkiidmeret. De amugysem látom sok hasznát, max finommotorikára jo az egész.viszont nagy öröm lenne.de nekem drága is..ennyit talán értelmesebb dologra kéne?

Más hogy döntene?

2017. márc. 12. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél ki könyvtárból könyveket. Nálunk egy évre 1000 ft a tagság, és rengeteg szuper könyvet kivettem. A fiunk úgyis úgy volt vele, hogy minden csoda 3 napig tartott, így pár hetente váltogattuk a könyveket. Tényleg száz és százféle könyvből tudtunk válogatni, és nem került semmibe.
2017. márc. 12. 14:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi is könyvtárba járunk. Gyerekeknek ingyenes, imád válogatni, neked meg nem kell az árat nézni. :) És ahogy az első írja, a többségét pár nap után úgyis megunja, amit nagyon megszeret azt meg még mindig megveheted.
2017. márc. 12. 14:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
6000 ft-ból kèt-három jó könyvet is kspsz. Boribon, Kippkopp,Vidàm mesèk,,.Bogxó és Babóca stb..
2017. márc. 12. 14:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Pont egy bogyo babocással jöttem ki helyette. Abbol még a nagyméretű kiadás is csak 4000. A kisebbek 1600-2000.- nem is értem miért 6000 a nyitogathatos.

Könyvtár o igen..

Amit megszeretett kedvenc mesekönyvnek, csak felujitott, más, "ridegebb" képekkel kaphato, igy azt sem vettem meg.

Valamint pl konyvtári interaktiv mesekönyvnek hangja sincs, úgy, hogy vettem bele elemet..

2017. márc. 12. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem ez a két könyv létezik csak..
2017. márc. 12. 16:36
 6/7 anonim ***** válasza:
6000 Ft-ból sokkal értelmesebb JÁTÉKOT tudnál venni, ami fejleszti a finommotorikát. Meg még sok mást is. 6000 Ft 1 db könyvért irreális. Jól döntöttél.
2017. márc. 12. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Scolar mini sorozat. Kb 2000 forint, kinyithato ablakokkal, mindenfele temaban.
2017. márc. 13. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!