Anyukák! Volt már ugy nektek, hogy a kisgyermeketek 38,8 fokos láza volt, neked pedig reggel menni kellett dolgozni? Nem volt lelkiismeret furdalásod? Vagy ti mit tesztek ilyenkor?
Itthon maradok vele, legalább addig, amíg jön egy nagymama vagy nagynéni.
De, nagyon sokszor volt lelkiismeret-furdalásom (sokat volt beteg eleinte a fiam), de a munkaadóm türelmével sem élhetek vissza a végsőkig, így is szerencsém volt, hogy egy kétgyerekes anyuka volt a főnököm, sok mindent tolerált, amit mások nem.
nekem sajnos nem megengedett, hogy ne menjek be! 1 személyes kis üzletben dolgozom,m. helyi, és sajnos nem engedhetem meg magamnak. apuka, vagy nagymama van olyankor vele. de nekem meg a szivem szakadt ki, mikor bekellett menjek, ö pedig 38,8 láza volt reggel.
ott hagynátok a m. helyett emiatt? egyébként más szempontbol jo hely.kivéve ez az egy dolgot.
Velem is volt ilyen a férjem reggel fél 6-re megy dolgozni én meg 8-ra. Az alig 5 éves kisfiamat csak nem hagyhatom egyedül otthon úgyhogy még mielőtt elmentem volna munkába olyan 7 körül felhívtam a szüleimet hogy nincs-e valamelyiknek szabadnapja és szerencsemre anyum épp szabadságon volt. Órási szerencsém volt.
Egyébként ha nem lettek volna szabadnaposak akkor előtte bevittem volna a kórházba és ha kell akkor az épp a folyóson ment nővértől kértem volna segítséget. és úgy kb 1 perc alatt elmondtam volna mi a helyzet biztos vagyok benne hogy valahogy segítettek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!