Nincs lelkiismeret furdalásotok ha nem játszatok eleget a kisgyerekkel?
Lassan három éves lesz a kisfiam, ő olyan jól eljátszik magától, nekem néha lelkiismeretfurdalásom van, hogy most is pl. nézem a tévét közben gyakorizok, ő meg itt legózik mellettem.
Az előbb építettem vele kb. 10 percet, de aztán elment és most inkább autózik a szőnyegen.
lehet megszokta hogy egyedül játszik mert te inkább tvzel ahelyett hogy vele játssz.
Amúgy meg egyszerű, kérdezd meg tőle hogy akarja-e hogy játssz vele.
Még nem igazán beszél :)
( Kétnyelvű, külföldön élünk, emellett egyedül nevelem, tehát nem megszokta hogy nem játszom vele ,,hanem sokszor nem volt rá lehetőség, Mert ugyebár mindent egyedül kell csinálnom )
Szerintem jó, ha egyedül is tud játszani.
Ha nem lenne neki így jó, akkor nem hagyna tévét nézni :D
Még mindig a ló jobbik felén ülsz, enyém 2 éves 1 percet nem játszik el egyedül :) Ilyen babakora óta.
Na de írtad is hogy játszottál vele, ez pont jó, meg találod az arany középutat hogy együtt is játszotok meg egyedül is ennél jobb nem is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!