Nincs lelkiismeret furdalasotok, hogy a gyerek mellett interneteztek, telefonoztok?
Erre nagyon figyelek, csak akkor van netezés, ha a gyerek alszik, délben vagy este.
A telefonomon nincs is net, így nincs meg a kísértés, a számítógépet meg be sem kapcsolom napközben.
Nem kell otthon ülni, csak azért mert babád született. Tedd a babakocsiba, vagy hordozókendőbe, és irány a baba-mama torna, a babaklub, a játszótér, ahol lehet új barátnőket is szerezni, beszélgetni.
Nincs,mert én elég aktívan figlalkozom/tam vele. Babatorna, babamasszázs, babakommunikácio, nevetés, jokedv.
Volt ugyan időszak amikor bedepiztem, befordultam a netbe, de a gyermekemen egyből tükröződik minden. És ha bármi nem stimmel vele, egyből jel, hogy változtatnom kell.
Manapság már munka mellett is igyekszem tornáztatni, mondokázni, szem-kéz koordináciot gyakorolni, igy nincs lelkiismeretfurdalásom ha "szünetben"(pl két tevékenység között felnézek).
De valoban konnyen függőséget okoz(hat), kell hozzá (cél)tudatosság letenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!