Nincs lelkiismeret furdalasotok, hogy a gyerek mellett interneteztek, telefonoztok?
Én szoktam! Néha már le is állítom magam, amikor elszallok kicsit, de kb ez tölt fel, kapcsol ki. Kb ez tart életbe (fogzás- óránként max kelés) meg a java a játékok és ruhák,... keresese
Uh nincs lelkiismeretfurdalas. Legyen meg az egyensúly
Engem egyszer lerajzolt az oviban a gyerek egy üveg pálinkával, óriási vigyorral az arcomon, miután előzőleg a tesómnak akartunk vinni a születésnapjára egy bizonyos fajta pálinkát, és kb. a fél napot azzal töltöttük, hogy boltról boltra jártunk, mert sehol se lehetett kapni azt a fajtát, aztán mikor végre mégis találtunk valahol, majd kiugrottam a bőrömből örömömben :D Ha a te gyereked telefonnal fog téged lerajzolni, még mindig jobban jársz, mint én :D
Telefonozni amúgy nem szoktam, de gépezni rengeteget, még a gyerek mellett is, mert otthonról végzem a munkámat. Nincs kötött munkaidőm, de határidőre szoktam dolgozni, és ezért néha van olyan, hogy muszáj leülnöm a gép elé, nem várhatom meg, hogy elaludjon a gyerek. Ha telefonról netezel, állítsd be, hogy az alkalmazások ne csipogjanak, és akkor lehet eszedbe se jut elővenni. Ha igényed van a társaságra, akkor a játszótéren beszélgess más szülőkkel, hívj át magatokhoz ismerősöket stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!