Anyukák, az angolon kívül melyik idegen nyelvet választanátok gyermekeiteknek?
Figyelt kérdés
Hány éves kortól "tanulnak" angol, ill. második nyelvet?2018. máj. 30. 09:10
21/26 anonim válasza:
A gyerekek nálunk angolt, olaszt, franciát és németet tanulnak, változó kortól.
22/26 anonim válasza:
Szerintem angol és német.
Mi olyan országban élünk ahol gyerekek, fiatalok többsége 4-5 nyelvet tud
23/26 anonim válasza:
2. vagyok. Évek óta interjúztatok multinál. VAN kereslet az olaszra, mert szinte senki nem beszéli normálisan, max. középfok.
24/26 anonim válasza:
Utolsó, ilyen alapon bármilyen nyelvre van kereslet, mert a legtöbb ember középfokon beszél, felsőfokon jóval kevesebb tud.
25/26 anonim válasza:
Spanyolul szívesen tanítanám,mert én magam is jól beszélem. Kellemes,nem túl nehéz nyelv,és szép a hangzása.
26/26 anonim válasza:
Kínai, pár éven belül az egyik legnagyobb gazdasági hatalom lesz, bár más most is lassan ott tart.
Ráadásul az ország jelengeli külpolitikai helyzete miatt is éri meg, mivel alakul a két ország között a kapcsolat (bár inkább németet kéne akkor :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!