Vettek már gyermekedtől ujjlenyomatot? (Nem gipszre, stb-re gondolok)
Nem emlékszem, de beugrott, amikor kicsi volt, hogy valahol pont biztattam, hogy ne ijedjen meg, ez az ujjlenyomatvétel, csak bekenik és nyomdáznak.
És nem kaptuk meg a "képet", az illetők komolyak voltak és mentünk is tovább.
Egyszerűen nem ugrik be hol voltunk anno (talán egy éves, ha volt akkor), sok rendezvényre is jártunk (tűzoltós, rendőrös, gyereknapos, koncertes progik).
Egyszerűen nem emlékszem, hogy rendezvényen történt e, vagy babakorában pl orvosnál ha ez amolyan etikett pl lakcimkártyához, vagy talán álmodtam volna?
Személyi igazolványa még nincs.
Rendőrség adna ki erről tájékoztatást hogy nyilvántartásukban van e, vagy érdekesen néznének rám?
Nem arra gondolok, amikor pl emlékbe gipszbe tenyerel a baba.
Álmodtad.
12 éven alulinak útlevélhez se kell, és egyébként csak ahhoz vesznek Mo-n.
Nem, soha nem vettek. Sőt, tőlem sem, a fiam 7 éves, én pedig elmúltam 30.:)
Semmihez nem kell, úgyhogy valószínűleg álmodtad.:)
Hacsak nem követett el az 1 évesed valami bűncselekményt.;)
Csak arra a pár részletre valahogy élesen emlékszem, nem mint egy álomra. Hogy ugy forgatták is az ujjait, szoval az oldalárol is mintát vettek.
Mindenesetre mostani gyereknapi rendörös helyeken lehet rákérdezek majd hogy vesznek e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!