Ujjlenyomatot hogyan csináljunk? (Babanaplóba első ujjnyomat) 3 hónapos most.
Szia,
a vízfesték elég gagyi, halványan látszik, ezért nem jó. Vegyél temperát, nyomd ki papírra, kis víz, és mehet is bele a babatenyér, babatalp. Nem lesz tőle semmi baja, ne aggódj, gyorsan lemosod utána és kész. Én zölddel csináltam. Egy lapra egymás mellé nyomtam 4-5 lenyomatot és a legjobbakat körbevágtam és felragasztottam egy saját készítésű képeslapra.
Ne egyenesen a babanaplóba nyomd a kezét, mert lehet hogy rosszul sikerül, inkább utólag ragaszd be.
Ezen kívül csináltam só-liszt gyurmát is, kilapítottam, és abba nyomtam bele a babatenyeret, utána kézmosás, a gyurma pedig 2 hét alatt kiszárad magától.
Tényleg jó lett :)
Én amikor vízfestékkel próbálkoztam, akkor alig látszott valami, de akkor a mi festékünkkel van a gond :)
Tök cukin látszódnak a kis minilábujjak :)
(zöld kezes anyuka)
A tiéd is nagyon jó lett! Én is temperával akartam csinálni de nem volt itthon ,így megpróbáltam vízfestékkel,megpróbáltam minnél kevesebb vizet használni,hogy jó sötét legyen és így sikerült!
Sólisztel az a problémám,hogy hiába szárítom ki ha leteszem a szekrényre, nekiáll "levedzeni" teljesen felpuhul az alja,és utána az egész annyira,hogy nem tudom odébb tenni sem mert ha hozzányúlok,szétjön az egész!Lehet,hogy ennyire magas a páratartalom a szobában?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!