Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ujjlenyomatot hogyan csináljun...

Ujjlenyomatot hogyan csináljunk? (Babanaplóba első ujjnyomat) 3 hónapos most.

Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 12:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Én tenyér meg talplenyomatot csináltam,úgy hogy vízfestékkel befejtettem a tenyerét talpát,rányomtam a lapra! Utána gyorsan lemostam a festéket!
2011. febr. 16. 12:57
 2/10 A kérdező kommentje:
nem lesz attol vmi baja a kicsinek? h ráfesetem a "szert" ?
2011. febr. 16. 13:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezen már én is agyaltam hogy kéne csinálni! :) Kedves első válaszoló! Milyen színű festékkel kented be?
2011. febr. 16. 13:03
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia,

a vízfesték elég gagyi, halványan látszik, ezért nem jó. Vegyél temperát, nyomd ki papírra, kis víz, és mehet is bele a babatenyér, babatalp. Nem lesz tőle semmi baja, ne aggódj, gyorsan lemosod utána és kész. Én zölddel csináltam. Egy lapra egymás mellé nyomtam 4-5 lenyomatot és a legjobbakat körbevágtam és felragasztottam egy saját készítésű képeslapra.

Ne egyenesen a babanaplóba nyomd a kezét, mert lehet hogy rosszul sikerül, inkább utólag ragaszd be.

Ezen kívül csináltam só-liszt gyurmát is, kilapítottam, és abba nyomtam bele a babatenyeret, utána kézmosás, a gyurma pedig 2 hét alatt kiszárad magától.

2011. febr. 16. 13:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Kisfiúról van szó! Így kékkel:)! Én nem hinném,hogy bármi baja lehet! Pár perc az egész amíg befejted és utána rögtön le is mosod! Én kisfiam érzékeny bőrű de semmi baja nem lett!
2011. febr. 16. 13:09
 6/10 anonim ***** válasza:

13,09 vagyok

[link]

a mienk ilyen lett :)

a pici 2 hónapos, a nagy 25 hós a képen

2011. febr. 16. 13:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok! Nekünk ilyenre sikerül:

[link]

szerintem nem gagyi!

2011. febr. 16. 13:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Tényleg jó lett :)

Én amikor vízfestékkel próbálkoztam, akkor alig látszott valami, de akkor a mi festékünkkel van a gond :)

Tök cukin látszódnak a kis minilábujjak :)

(zöld kezes anyuka)

2011. febr. 16. 13:20
 9/10 anonim ***** válasza:

A tiéd is nagyon jó lett! Én is temperával akartam csinálni de nem volt itthon ,így megpróbáltam vízfestékkel,megpróbáltam minnél kevesebb vizet használni,hogy jó sötét legyen és így sikerült!

Sólisztel az a problémám,hogy hiába szárítom ki ha leteszem a szekrényre, nekiáll "levedzeni" teljesen felpuhul az alja,és utána az egész annyira,hogy nem tudom odébb tenni sem mert ha hozzányúlok,szétjön az egész!Lehet,hogy ennyire magas a páratartalom a szobában?!

2011. febr. 16. 13:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, este meg is csináljuk fürcsi előtt:)))
2011. febr. 16. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!