Nagyon megviselt érzelmileg az a pár nap, amit a nagyobb gyermekedtől távol töltöttél, amíg a picit szülted a kórházban?
Hogyhogy nem fogják hozzád beengedni?
Én úgy tudom, hogy a látogatási idő alatt bemehet a nagyobb gyerek is.
ahol én szültem ki volt írva, hogy "csak a folyóson lehetnek", de volt 1-1 normálisabb csecsemős nővérke, amelyik nem integetett a kezével, ha az anyukhoz bejött a család a tesóval. Hol van ilyen kórház, hogy nem engedik meg?
Nekem be is kellett feküdnöm előre. Nehéz volt, a lányomnak is (ő 3 volt). Amíg nem született meg a baba nem is jött csak 2x. Inkább nem akarta felzaklatni magát én meg nem erőltettem. Aztán amikor megszületett már könnyebb volt, akkor be is jött minden nap. A szobába nem mehetett be, de a folyosón találkozhattunk (addig a kicsit "le lehetett adni").
Egyáltalán be sem mehet a kórházba? vagy nem értem, mert a kórterembe nálunk sem jöhet be senki de én kimehettem így a kórház egyéb részein tudtunk találkozni.
Ja és ami fontos, hogy ne lássa rajtad, hogy szomorú vagy (nehéz, mert túlcsordulnak a hormonok).
Szegedi barátnőm ezért jött fel szülni Bp-re.
Amikor más miatt volt a szegedi kórházban, akkor lement a kertbe, ott találkozott a kislányával.
Egyébként meg fogd fel úgy a kórházi napokat, hogy a 2,5 éves kislányod csak veled volt, csak együtt voltatok 2,5 éven keresztül. A picinek meg az a 3-4 nap jut csak belőled, aztán ilyen nem lesz többet.
Nem tudom, hogy az én kislányomból milyen hatást váltana ki a látogatás, valójában lehet, hogy nem tenne neki jót, de az is lehet, hogy nagy élmény lenne neki. Nem tudom, de ezen nem is gondolkodom, mert nincs a látogatásra lehetőség, sem a folyosón, sem a fizetős szobában.
Viszont a hiánya már most fáj, pedig van még 10 hetem. Az utolsónak köszönöm, hogy a kérdésemre válaszolt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!