Nagyon megviselt érzelmileg az a pár nap, amit a nagyobb gyermekedtől távol töltöttél, amíg a picit szülted a kórházban?
Kicsit túlzás, főleg, hogy már nem annyira pici
nekem kicsi 2,5 éves, ha pár napi távol lennénk egymástól(már voltunk többször) nem állna meg a világ
Kedves kérdező, én maximálisan megértelek. Két gyerekem van, 3 éves és 14 hónapos. A nagyobbom két éves volt, mikor született a testvére. El se tudtam képzelni, hogy nélküle legyek.
Én itthon szültem, így ezzel nem volt gond, mire a nagy reggel felébredt, ott volt a tesó - édes volt, ahogy odabújt hozzánk, bejelentette: nahát, itt az öcsikém!
De ha nem itthon szültem volna, akkor ambulánsan, tehát a szülés után hazajöttem volna.
Sajnálom azokat, akiknél annyira silány az anya-gyerek kapcsolat, hogy semmit nem jelent pár nap egymás nélkül....
Írtad, hogy talán császáros leszel, nem tudom, ilyen esetben mi a megoldás, de nagyon szurkolok, hogy minden rendben menjen és egyikőtöknek se legyen nagy trauma (főleg a picurnak) ha egy pár napig nem láthatjátok egymást.
Arra figyelj, hogy nagyon jól készítsd fel erre - a gyerekek döbbenetesen okosak, mindent megértenek, de nagyon elcsúszhat a dolog, ha nincs felkészítve, mert esetleg a testvérkapcsolat sínyli meg, hiszen a kicsi azt gondolhatja, a testvére "rabolta el" tőle az anyját...
Kívánok nektek minden szépet és jót, legfőképpen egy szép, gyors szülést, ami után gyorsan otthon lehetsz és örülhetsz a két szép gyerekednek!
Sziasztok! köszönöm Nektek is!
Nagyon bátor vagy az otthonszüléssel. Nekem sajnos nem lehet, így nem is gondolkodtam el rajta, de azt hiszem nem lenne bátorságom hozzá.... :-)
Igyekszem majd felkészülni és felkészíteni is a nagyobb kicsit.
Sajnos nekem nem túlzás ez az érzés, persze tudom, hogy a világ nem áll meg, de mint tudjuk az soha nem áll meg, akármi történik is, így ez nem vigasztal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!