Meg fog változni ez az érzés? Amióta megszületett a kicsi, érzelmileg eltávolodtam a nagytól.
a kisebbnek nagyobb szüksége van most rád, lehet ez is közrejátszik a dolgokban.
én pont ezért tervezem úgy, ha lesz második gyermek, akkor nagy korkülömbséggel legyen.
mikor a nagyobb már ellátja kicsit magát, szval már iskolás korú akkor jöhet a kisebb.
nem vagy hibás, nemnagyon tudod befolyásolni az érzéseid. de a nagy ne érezze ezt , hogy te a kisebbel jobban agy,m mert ő fog tőled eltávolodni
első vagyok. sztem amit leírsz, az normális. kicsi baba ezt váltja ki, a nagyot már másképp szereti az ember. mive vele problémák vannak, nehéz vele az élet, néha direkt idegesít stb. nyilván ezek benne vannak az emberben, de ettől sztem még pont annyira szereted, mint a kicsit, csak máshogy. amúgy sem lehet két gyereket egyformán szeretni, az egyik ezt igényli a másik azt, de nem is kell, a lényeg, hogy bármiben lefogadom, ha választanod kéne a kettő közül, nem tudnád azt mondani, hogy inkább ez vagy az. akármelyiket vennék el, akármelyiknek lenne végzetes baja, ugyanúgy fájna, iszonyatosan. :)
szóval sztem ahogy majd nő a kicsi, ez ki fog egyenlítődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!