Mit éreztetek amikor először a kezetekkel is éreztétek a baba rúgásait (érzelmileg)? 18+5 hkm
Lessz még sok ilyen moment.
Nekem a párom féltékeny volt hogy ö miért nem érzi. aztán éppen játszott a gépén mikor éreztem és tök erösen , és oda tettem e kezemt és éreztem kívülröl is, és oda hívtam, de nem jött rögtön mert játszott, mikor 5 perc múlva megjelent a bébink már aludt és nem tudtam megmozgatni. persze hetekig nem volt olyan erös még.
én a szüléskor mikor kijött és a hasamra rakták azt mondtam felsikoltva hogy "egy bébi". a párom azóta is nevet rajta, hogy mi más lett volna.
legjóbb,és legszebb érzés a világon,amikor a szived alatt dobog egy kis szivecske aki adja az élet jelet neked,hogy tud minden rendben.
én mikor elöször éreztem gyengék voltak,de mindig tudtam hogy ö mozog oda bennt,nem képzelem be:)
most már 6 hónapos vagyok és egyre erösebb és erösebb a rugás-mozgása,olykor még aludni se tudok töle olyan aktivan mozog:))) nagyon boldog vagyok mikor rugdos megnyugtatóan hat rám,hiszen ha keveset mozog az nem jó,az a jó ha napi 10x15x megmozdul és érzed:)
de ami igaz az igaz a világ legszebb dolga a terhesség:)na meg persze ami utána jönn:))))))))))
Én is nagyon boldog voltam, főleg ízgatott, s mivel mondták jegyezem meg az időpontot fel is írtam egy cetlire hogy ápr. 16. 10:57 .:)
Apa első érzése még szebb volt, mert fogta a hasam, egyszer rákiabáltam, hogy fáj nagyon nyomja, levette a kezét és nem nyomta a hasam, hanem a pici lányunk belemászott a tenyerébe, a hasam egy ponton fel volt teljesen dudorodva jobb oldalt.
Mindenkinek elmesélte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!