Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit éreztetek amikor először...

Mit éreztetek amikor először a kezetekkel is éreztétek a baba rúgásait (érzelmileg)? 18+5 hkm

Figyelt kérdés
én most este éreztem először erősebb rúgásokat gondoltam a hasamra teszem a kezem hátha érzem úgy is a mozgásait.most hogy először éreztem a kezemmel a könny kifolyt a szememből.annyira boldog vagyok.első baba
2011. febr. 10. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Lessz még sok ilyen moment.

Nekem a párom féltékeny volt hogy ö miért nem érzi. aztán éppen játszott a gépén mikor éreztem és tök erösen , és oda tettem e kezemt és éreztem kívülröl is, és oda hívtam, de nem jött rögtön mert játszott, mikor 5 perc múlva megjelent a bébink már aludt és nem tudtam megmozgatni. persze hetekig nem volt olyan erös még.

én a szüléskor mikor kijött és a hasamra rakták azt mondtam felsikoltva hogy "egy bébi". a párom azóta is nevet rajta, hogy mi más lett volna.

2011. febr. 10. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:

legjóbb,és legszebb érzés a világon,amikor a szived alatt dobog egy kis szivecske aki adja az élet jelet neked,hogy tud minden rendben.

én mikor elöször éreztem gyengék voltak,de mindig tudtam hogy ö mozog oda bennt,nem képzelem be:)

most már 6 hónapos vagyok és egyre erösebb és erösebb a rugás-mozgása,olykor még aludni se tudok töle olyan aktivan mozog:))) nagyon boldog vagyok mikor rugdos megnyugtatóan hat rám,hiszen ha keveset mozog az nem jó,az a jó ha napi 10x15x megmozdul és érzed:)

de ami igaz az igaz a világ legszebb dolga a terhesség:)na meg persze ami utána jönn:))))))))))

2011. febr. 10. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is nagyon boldog voltam, főleg ízgatott, s mivel mondták jegyezem meg az időpontot fel is írtam egy cetlire hogy ápr. 16. 10:57 .:)

Apa első érzése még szebb volt, mert fogta a hasam, egyszer rákiabáltam, hogy fáj nagyon nyomja, levette a kezét és nem nyomta a hasam, hanem a pici lányunk belemászott a tenyerébe, a hasam egy ponton fel volt teljesen dudorodva jobb oldalt.

Mindenkinek elmesélte.

2011. febr. 10. 21:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan érzetem , mint te. Élvezz ki minden pillanatot. Mikor megszületett a babám, nagyon boldog voltam, de sokszor rám tört az érzés, hogy hiányzik a kis mocorgás belülről.
2011. febr. 10. 21:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Jaj,nagyon jó érzés,alig vártam,megnyugtat,és nagyon hiányzott szülés után!:) Akkor már nincs mindig velem...
2011. febr. 11. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!