Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babát tervezünk. A lényeg az,...

Babát tervezünk. A lényeg az, hogy ha mondjuk teherbe estem ebben a hónapban (a jövőhétre nem várom), és ért tegnap érzelmileg egy nap csapás, veszekedés, ami eléggé megviselt, akkor az idegességtől felszívódhat e a baba?

Figyelt kérdés

Lehet buta kérdés, de már vágyom egy babóra, csak tegnap nagyon sokat is sírtam, és kikészültem...

Ettől felszívódhat egy baba?

2009. jan. 15. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ettől biztos, hogy nem.
2009. jan. 15. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem. Ha nem ért fizikai bántalom, akkor semmi baj nem lehet. Én 7 hós terhes voltam, amikor meghalt az édesapám. Elhiheted, hogy mekkora lelki csapás volt ez, de mégis egy vidám, egészséges kisfiú alszik most a karomban.

Sok sikert kívánok a babához.

2009. jan. 15. 14:07
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek!

Cak azért kérdeztem, mert azt mondják, hogy az első 3 hónap a legkritikusabb, mert akkor még elmehet a baba....

2009. jan. 15. 14:08
 4/7 A kérdező kommentje:
És nem ért fizikai bántalom.
2009. jan. 15. 14:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Aki el akar menni az úgyis elmegy bármit csinálsz, aki pedig maradni akar az mindenképp marad. Sokgyermekes dédszüleink a padlásról ugráltak le, meg cipekedtek, hogy nehogy legyen még egy gyerek. És mégse vetéltek el. Szóval szerintem emiatt tuti nem lesz baj.
2009. jan. 15. 15:09
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2009. jan. 15. 16:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
én államvizsga elott kerdeztem a nodokim, befolyasolja e a stressz a baba fogantatását. o mondta, hogy persze, minden befolyásolja!
2009. jan. 15. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!